Didi zbog nasilja ostao bez prestižnog priznanja! Možda on ne odgovara za prebijanje bivše, ali Njujork - pere ruke od njega (FOTO)

19.06.2024

23:20

0

Gradonačelnik Velike jabuke zatražio je od repera da vrati nagradu

Didi zbog nasilja ostao bez prestižnog priznanja! Možda on ne odgovara za prebijanje bivše, ali Njujork - pere ruke od njega (FOTO)
Šon Kombs - Copyright Profimedia

Šon Didi Kombs, po zahtevu gradonačelnika Njujorka Erika Adamsa, više neće biti „nosilac" Ključa ovog grada, bruje strani mediji. Kako je istaknuto, on je bio zgranut snimkom iz 2016. godine koji je isplivao u maju, a na kom se vidi kako reper prebija bivšu devojku Kasandru Venturu, koja se proslavila kao Kesi.

Iz tog razloga, pomenuto priznanje zatražio je nazad.

- Striktno sam protiv ovakvih akcija i solidarišem se sa svim žrtvama nasilja u porodici i rodno zasnovanog nasilja - piše u Adamsovom pismu, prenosi „CNN", a zatim se dodaje: Komitet Ključa grada Njujorka, nakon internog razmatranja, traži poništavanje priznanja gospodina Kombsa.

Reper ga je, prema daljim napisima, vratio 10. juna.

Šon Kombs, Profimedia
 

Podsetimo, Šon Kombs je Ključ Njujorka dobio u septembru 2023. godine. Uručen mu je bio na Tajms skveru za doprinos muzici, biznisu i filantropiji.

Za napad o kom se i dalje priča, sa druge strane, neće odgovarati jer je slučaj zastareo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike