Jana Todorović presekla do kada će raditi punom parom, a zbog jedne stvari stalno kritikuje ćerku: Ona se žali svima na mene

17.06.2024

18:26

0

Pevačica ima svoje razloge

Jana Todorović presekla do kada će raditi punom parom, a zbog jedne stvari stalno kritikuje ćerku: Ona se žali svima na mene
Jana Todorović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jana Todorović važi za jednu od najtraženijih pevačica, bilo da su u pitanju slavlja ili nastupi u klubovima, pa je svakog vikenda u nekoj drugoj zemlji.

Kako priznaje, pevanje joj nikada ne predstavlja problem, ali radna putovanja ne voli.

- To mi najteže pada, a inače sve drugo nije problem jer kada sam došla do neke destinacije mi je kao da sam završila posao. Pevanje mi nije problem, ali putovanja jesu - kaže Jana i otkriva da li planira da smanji tempo rada:

ATAImages/Antonio Ahel
Jana Todorović

- Ne znam hoću li smanjiti nastupe, do pedeset i pete ću ovim tempom, ali radimo da bi zaradili, ne da putujemo i da bi se provodili. Da želim da putujem otišla bih mesec dana u Ameriku, mesec u Australiju i isto toliko u Dubai, ali mora da se radi.

Jana se osvrnula i na odnos sa svojom ćerkom, te otkrila zbog čega je najviše kritikuje.

ATAImages/Antonio Ahel
Jana Todorović sa ćerkom

- Ćerka me čeka skoro svake nedelje, ali baš je grdim kad su vožnje u pitanju. Žali se na sve strane jer je kritikujem i stalno je napadam, ali mislim da sve što sam napravila i uradila u životu, najbolje vozim kola i kvalitetan sam vozač zato što sam od malih nogu sa volanom. Biću kritičar i kad su momci u pitanju, ali to će biti njen izbor i sama će da odluči sa kim će biti - ispričala je pevačica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike