"Kolege sa estrade su mi zabijali nož u leđa": Tina Ivanović o najtežim momentima u karijeri

16.06.2024

15:26

0

Priprema pesmu posvećenu pokojnoj mami

"Kolege sa estrade su mi zabijali nož u leđa": Tina Ivanović o najtežim momentima u karijeri
Copyright ATAImages/ A.A.

Tina Ivanović jedna je oglavnih predstavnica turbo folk scene sa početka dvehiljaditih, kada se proslavila pesmama sa neobičnim nazivima, poput "Bunda od nerca", "Bambus", "Vila u Brazilu", "Montenegro, Monte Karlo", "Ekstra"...

Iako nikada nije bila skandalozna ličnost sklona sukobima, na početku karijere je bila osporavana i od kolega zbog svojih pesama.

- Najteže mi je bilo na početku kada sam doživljavala linčove zbog mojih pesama, kao škakljivih, ali one i dalje traju. Tada su mi svi zabijali nož u leđa, mislim na kolege sa estrade, pojedine novinare, a i sa privatne strane. Koleginice su bile, posle su mi se izvinjavale i govorile: "To je bila reklama Tina" - rekla je Tina u emisiji "Premijera - vikend specijal".

ATAImages/ A.A.
Tina Ivanović

Pevačica se osvrnula i na brojne izazove sa kojima se njene kolege suočavaju, te je istakla razne probleme u njihovoj profesiji.

- Naravno da postoji, jer je ovaj posao naš stresan, mnogi su se odali porocima, da li je to alkohol ili nešto drugo, ali bih savetovala da se to ne konzumira...Mnogo je teško organizovati čitav taj posao, ne znaš šta te očekuje u nekom klubu, da li će se desiti neki incident ili šta već...Postoji to da neko ima strah, anksioznost ili tremu, pa se upusti u to... - rekla je Tina.

Ivanovićeva je nedavno otkrila da priprema i novu pesmu, koju će posvetiti pokojnoj mami.

- Mnogo mi je teško da pričam o tome, taj gubitak se ne može opisati rečima - rekla je Tina i dodala da nije istina da je prodala kuću u kojoj živi sa suprugom Zvezdanom, ali da jesu u procesu prodaje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike