Srpska pevačica prolazi kroz pakao sa ocem njenog deteta: Pokrao me je, ostala sam samohrana majka, a on hoće da me uništi

16.06.2024

09:21

0

Potvrdila je sve spekulacije

Srpska pevačica prolazi kroz pakao sa ocem njenog deteta: Pokrao me je, ostala sam samohrana majka, a on hoće da me uništi
Marija Ana Smiljanić - Copyright A.A./ATAImages

Pre izvesnog vremena u domaćim medijima osvanula je vest da pevačica i bivša rijaliti učesnica Marija Ana Smiljanić prolazi kroz pakao sa partnerom sa kojim je dobila sina.

Kako se ranije pisalo, on joj je ukrao novac, a sada je Marija Ana do detalja ispričala kroz šta je prošla.

- Pokušava da mi poremeti posao, zove moje kolege, gazde klubova, preti ljudima da ja ne bih pevala nigde po gradu. Ja dete sama hranim, on nas hoće da ostavi na ulici i da me uništi. Od toga nema ništa! - počinje priču Marija Ana i nastavlja:

ATAImages/ A.A.
Marija Ana Smiljanić

- Čovek me je pokrao, dužan je i meni i mojim prijateljima. Juri ga pola grada zbog dugova. Saznala sam da nekom čoveku duguje 60.000 evra. Sad je našao neku babu od 50 godina, živi kod nje, troši njene pare i vozi njen auto. Sa njom je samo zbog para jer nema prebijene banke. Koristio je kokain i to ga je potpuno uništilo. 

Marija Ana smatra da ocu njenog deteta smeta što je ona "jača" od njega.

- Pucaju ga kompleksi jer sam jača od njega u svakom smislu. Kad je video da ne može da se nosi sa mnom, on je počeo da pravi probleme i vratio se svom starom životu, počeo je opet da uzima drogu i da krade... Svi mu se smeju, ja sam ostala samohrana majka, sama brinem o našem detetu, a on na sve to pokušava da mi se umeša i u posao preteći gazdama lokala da ja ne bih nastupala i zarađivala - otkrila je pevačica za Pink.rs.

Instagram printscreen/marija_ana_official
Marija Ana Smiljanić

Inače, Marija Ana je sa ocem svog deteta "preko noći" započela ljubavnu priču, pa ubrzo ostala trudna, a onda u februaru ove godine rodila dečaka kome je dala ime Minja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike