Ana Rajković pokazala sobu za ćerku: Sve je spremno za dolazak naslednice (FOTO)

15.06.2024

17:12

0

Broje sitno

Ana Rajković pokazala sobu za ćerku: Sve je spremno za dolazak naslednice (FOTO)
Predrag i Ana Rajković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana i Predrag Rajković sa nestrpljenjem čekaju dolazak treće deteta, a posle dva sina, u njihov dom će doći i jedna ćerka.

Ovime će se ispuniti velika želja za oboje, a odlučili su da se njihova naslednica oseća poput princeze, te su joj uredili sobu o kojoj svaka devojčica sanja. Pored zidova u roze boji koji su ukrašeni tapetama sa likom vila, tu je i roze krevet i veliki plišani zec.

Podsetimo, Ana je nedavno progovorila i o imenu koje planiraju da daju bebi, te je priznala da je kod njih u kući trenutno opšti haos zbog ove odluke.

- Bili su srećni, ali je nastao problem oko imena. Relja je gledao crtani i želeo je da se zove Arija, tata je želeo da se zove Lara, mama Nora, imamo jedan opšti cirkus oko imena. Ja bih volela da se zove Nora. Porodiću se u Beogradu, trebalo bi da to bude u avgustu - ispričala je žena fudbalera, pa dodala ko je strog prema deci.

- Predrag je dosta stožiji, ja sam baš popustljiva, sve im je dozvoljeno, a već kad se Peđa pojavi nema rasprave. Jedno drugom smo velika podrška, baš imam sreće - rekla je Ana

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike