Novi sukob Vojaža i Bake Praseta! Reper ga vratio na fabrička podešavanja: Kako idu restorani?

14.06.2024 | 13:34

Autor: Nevena Mijušković

Jutjuber je prvi počeo sa prozivkama

Copyright ATA Images

Baka Prase odlučio je da nastavi rat sa treperom Mihajlom Veruovićem Vojažem, pa je stigla nova prozivka za sok koji je muzičar lansirao.

Jutjuber je u lajvu uz podsmeh rekao da je Vojažev sok kao "gel za tuširanje", smejući se naglas, ali je Vojaž ubrzo imao odgovor.

- Burazeru, to što je tebi propao biznis, ne treba da prozivaš tuđe. Inače, kako idu restorani? - upitao je reper jutjubera, s obzirom na to da je Baka nedavno posle kratkog vremena zatvorio lanac svojih restorana.

Instagram screenshot / voyage.mp3
Baka Prase

Podsetimo, njihov sukob nastao je 2020. godine, te je Baka tada Vojaža nazivao Blamažom, a reper je kasnije tvrdio da je dobijao i pretnje. 

- Sukob je izbio jer sam rekao da jutjuberi ne mogu da prave muziku kao muzičari. Bogdan je iskoristio tu moju izjavu i oblikovao je u svom klipu onako kako mu odgovara i od toga ubirao preglede. Glupo je što je to uradio na jedan prost i nekulturan način. Osećao sam se glupo kada je ta, nazovi pesma, objavljena na Jutjubu. Kako drugačije da se osećam kada me neko proziva i pljuje dok to gledaju milioni ljudi i smeju se - rekao je Mihajlo.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam