Hajdi Klum jela kobasice u krevetu, polugola svirala gitaru u kadi... Sve zahvaljujući poznatom dvojcu: Vreli kadrovi obilaze svet! (FOTO)

14.06.2024

00:20

0

Niko ne može da veruje da manekenka ima 51 godinu

Hajdi Klum jela kobasice u krevetu, polugola svirala gitaru u kadi... Sve zahvaljujući poznatom dvojcu: Vreli kadrovi obilaze svet! (FOTO)
Hajdi Klum i Sofi Taker - Copyright Profimedia

Čuvena lepotica Hajdi Klum podigla temperaturu na maksimum pojavivši se u novom spotu dvojca „Sofi Taker". Nešto više od tri minuta provela je mahom u donjem vešu ili ružičastom ogrtaču, koji je jednako malo ostavljao mašti koliko i njen drugi „autfit".

Sa pevačicom Sofi Holi-Veld snimala je smešne scene s „igračkama za odrasle", skakala po krevetu, jela kobasice u istom, svirala gitaru u kadi... A pošto im se Taker Halpern pridružio, iz pomenutog muzičkog dua, žurka je u ekranizaciji singla „Spiral" postala i luđa.

Hajdi Klum i Sofi Holi-Veld, Profimedia
 

Seksepilna Nemica istakla je za strane medije da je i te kako zadovoljna projektom, zbog kog su mnogima „vilice pale na pod".

- Pesma je zarazna, zabavna i uživala sam u društvu Sofi i Taka. Oni nisu samo talentovani, već su i puni raznih ideja. Veoma su interesantni ljudi. Pre svega, sviđa mi se što priča u stvari pokazuje koliko je važno imati prijatelja na kog možete da se oslonite u teškim vremenima - prokomentarisala je ona.

Hajdi Klum i Sofi Holi-Veld, Profimedia
 

Hajdi je, inače, veliki fan ovog dua i, kako trenutno stvari stoje, planira da im se pridruži kad budu izvodili pomenuti singl uživo u finalu nemačkog izdanja „Next top model".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike