Ovaj put su me unakazili! Ljupka Stević se još nije smirila nakon pljačke: Sada mi je glava u torbi!

20.07.2021

13:17 >> 13:30

0

Lopovi su joj ukrali 10.000 evra i veću količinu zlatnog nakita

Ovaj put su me unakazili! Ljupka Stević se još nije smirila nakon pljačke: Sada mi je glava u torbi!
Copyright Ljupka Stević ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Ljupka Stević našla se na meti provalnika po treći put, pa je iznela i to kako je emotivno podnela tu situaciju.

Njoj je za sada nepoznata osoba ovaj put razvalila prozor stana u Beogradu i odnela oko 10.000 evra, kao i veću količinu zlatnog nakita. Budući da joj se ovo dešava već treći put, Ljupka je u strahu za sopstveni život jer, kako kaže, plaši se da je sada neko može i ubiti.

– Ovaj put su me unakazili, sve su mi uzeli što imam. Meni je sada glava u torbi. Plašim se šta je sledeće, jedino da me ubiju. Ne znam šta da mislim i u koga da sumnjam – rekla je ona, a na pitanje da li je pozvao bivši dečko general Dragiša Simić rekla je:

Ljupka Stević, Foto: Printskrin/Emisija “Glamur

– Ljubiša me nije pozvao, mi se ne čujemo uopšte. Meni ne treba njegova pomoć, jer je država tu, a policija radi svoj posao – rekla je za Srpski telegraf ona.

Podsetimo, kada je pevačica shvatila šta se desilo, pozvala je policiju i prijavila da je opljačkana, a pripadnici MUP-a su došli, obavili uviđaj, napravili zapisnik i uzeli izjavu od pevačice koja je i sada vrlo uznemirena i uplakana.

– Ne znam šta sam Bogu zgrešila da mi se dešavaju ovakve stvari. Ponovo me pljačkaju i opet prolazim kroz pakao. Ne mogu da se smirim. Znam koliko se trudim, radim i ovako nešto da mi se dogodi. Ovo nije prvi put. Pa kakvi su to ljudi? Na šta to liči? Haos mi je od života. Sve su mi odneli, bukvalno sve što sam imala. Kome sam se ja zamerila? – zapitala se u razgovoru s „Kurirom” Ljupka.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike