Aleksandra Mladenović ne želi da priča o dečku: Do udaje niko ništa neće znati!

12.06.2024

17:50

0

Fokus joj je na karijeri

Aleksandra Mladenović ne želi da priča o dečku: Do udaje niko ništa neće znati!
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović se danas pojavila na otvranju jednog salona nameštaja u Beogradu i tom prilikom pred kamerama priznala šta joj je prioritet pri kupovini. Osim toga, dodaje i da voli da posluša savete njenih najbližih, ali na kraju sama odlučuje.

- Kad kupujem meni nije bitno da li je to skupo ili jeftino, meni je važno da se ja osećam dobro u tome. Bez obzira da li je to garderoba ili možda nameštaj, meni je bitno da je udobno. Slušam savete drugih prilikom kupovine, ali na kraju ipak se oblačim najviše kako se osećam. Što se tiče saveta o oblačenju, najviše slušam stilistu. Kada je u pitanju život najbitniji su mi mamini saveti, srećom moja majka je moderna. Da ne zaboravim i moju drugaricu Anđelu, koja mi je kao druga majka ovde u Beogradu. U njih dve imam najviše poverenja - rekla je Aleksandra za Informer.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Mladenović

Pevačica je nedavno proslavila 30. rođendan, a sada je otkrila i šta priželjkuje u budućnosti.

- Još mi je lepše posle rođendana. Ako se ne varam tridesete su nove dvadesete, sada sam zrelija i lepše izgledam. Priželjkujem veliki koncerte u tridesetima, ali pre toga potrebno je puno novih pesama. Čestitam Tanji i Tei koje su zakazale Beogradsku arenu, ako budem slobodna ićiću kod obe - kaže Aleksandra.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Mladenović

Svi su primetili da je Aleksandra ponovo došla na jedan javni događaj bez jače polovine, pa je medije zanimalo, da li to što u planovima ne pominje ljubav, znači i da je nema.

- Ne, to ne znači to. Ja sam uvek puna ljubavi. To znači da sam stavila fokus na svoju karijeru. Dok se ne udam niko neće znati, ne znam zašto javnost zanima s kim sam u vezi. Mislim da to narod i ne zanima već samo novinare - kaže Mladenovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike