Sve zbog Kim?! Kanje Vest plakao na promociji novog albuma: Bilo je stvarno mračno!

20.07.2021

14:55 >> 14:22

0

Autor: Marija Mitić

Reper je zaplakao kada je čuo pesmu Welcome to My Life koja opisuje njegov brak sa starletom

Sve zbog Kim?! Kanje Vest plakao na promociji novog albuma: Bilo je stvarno mračno!
Copyright Kanje Vest, Foto: Profimedia

Na promociji svog novog albuma u Los Anđelesu, koji nosi naziv po njegovoj pokojnoj majci “Donda”, reper Kanje Vest je plakao.

Na zabavi povodom novog albuma repera je navodno ganula pesma koja se tiče njegovog braka sa Kim Kardašijan – „Welcome to My Life“, te je pustio i suzu, piše The Sun. Osim o životu sa Kim, ova pesma govori i o njegovoj kandidaturi za predsednika Amerike.

– To je vrlo duboka, tužna pesma o Kanjeu koja preslikava njegov brak sa Kim. Govori o deci i spominje kako mu je Kim sve uzela. Nakon što je krenula ta pesma, Kanje je zastao na otprilike dva minuta i plakao. Bilo je stvarno mračno – rekao je izvor sa zabave za pomenuti list.

Kanje Vest i Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Reperova majka Donda, kojoj je posvećen album, preminula je 2007. godine u 58. godini, od posledica liposukcijske operacije koju je imala. Kontroverze o majčinoj smrti očigledno još uvek potresaju repera, budući da je obdukcija pokazala je njeno srce bilo u lošem stanju i da je to uzrok smrti.

Nakon što je Donda preminula donesen je “Dondin zakon” gde se od doktora zahteva da obave sve potrebne analize pred svaku operaciju, kako bi se utvrdilo da li pacijent sme da se podvrgne istoj.

Iako je za repera ovo bilo vrlo bolno iskustvo, budući da mu je majka bila veliki oslonac, podrška, pa čak i menadžer, on se vratio muzici i karijeri dve nedelje nakon njene smrti.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike