Sneki progovorila o ljubomori na estradi: Prilepili su mi etiketu da sam samo lepa

10.06.2024

12:21

0

Pevačica nije imala isti put kao njene koleginice

Sneki progovorila o ljubomori na estradi: Prilepili su mi etiketu da sam samo lepa
Snežana Babić Sneki - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Babić Sneki pojavila se početkom devedestih na estradnoj sceni i zbog glasa, ali i stasa brzo pokupila simpatije publike. Vlasnica najdužih nogu na estradi godinama važi za fatalnu ženu, ali ona nije sigurna da li joj ovaj epitet pripada.

- To fatalna žena meni bude malo smešno, verovatno tako delujem, ne znam. Trudila sam se uvek da budem pristupačna i normalna žena. Kada sam se pojavila na sceni, naravno da mladost sa sobom nosi svu svoju lepotu, a lepota je što se mene tiče relativan pojam - rekla je Sneki.

ATAImages/ A.A.
Snežana Babić Sneki

Kako sa ponosom ističe, njen put nije bio poput drugih koleginica, te je stigla i da se posveti obrazovanju i kao zrela osoba kročila u estradne vode.

- Pojavila sam se sa svojom lepotom, kako mladalačkom, tako i unutrašnjom. Imala sam završenu osnovnu i srednju muzičku školu, nisam imala klasičan kafanski put. Pojavila sam se na jednoj audiciji, pobedila i stekla pravo da snimim prvu ploču. Radila sam sa bendom iz moje škole - istakla je pevačica za Grand.

Sindikad estradnih umetnika i izvođača Srbije
Snežana Babić Sneki

Na kraju, ona se osvrnula i na ljubomoru i sujetu koja postoji među pevačima, pa se dotakla kroz šta je prošla.

- Kada sam se pojavila, te moje duge noge i figura i moj glas, onda su naravno ljudi gledali pozitivno na to. Međutim, zdrava konkurencija je jako dobra stvar, ali bolesna nije dobra. E onda kad te bolesne konkurencije shvate, ali ja ne mislim tako. Mislim da ima mesta za sve nas pod ovim nebom, svaka ptica svojim glasom peva i niko nikoga ne može da ugrozi. Onda ti prilepe tu etiketu ona je samo lepa i kada ti jednom to nalepe, onda nema nazad - zaključila je Sneki.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike