Ceca Ražnatović zaradiće za dva meseca pet luksuznih stanova!

21.07.2021

07:15 >> 13:04

0

Pevačica spada u red najplaćenijih zvezda u Srbiji

Ceca Ražnatović zaradiće za dva meseca pet luksuznih stanova!
Copyright Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović odmah sa popuštanjem mera nakon kornavirusa kada su otvoreni klubovi, imala je prvi nastup, a tokom dva meseca – jula i avgusta, imaće ih ukupno deset, te će zaraditi pravo bogatstvo.

Pošto je javna tajna da je ona najplaćenija pevačica u našoj zemlji, jasno je da će za svega dva meseca zaraditi ono što njene kolege mogu samo da sanjaju.

Kako smo saznali, Ceca naplaćuje jednu tezgu čak 50.000 evra. Kada se ta cena pomnoži sa nastupima koje je najavila (tačno deset), dobije se cifra od ukupno pola miliona evra! Za tu sumu pevačica može da kupi sigurno pet luksuznih stanova, a ukoliko korona dozvoli i najesen, Ceca će, naravno, nastaviti sa koncetima.

Pošto je jedna od najtraženijih pevačica, visina honorara se, dodaje naš izvor, nije promenila. Koliko je ranije naplaćivala svoj nastup, toliko će koštati i sada. Međutim, tezge za septembar su još na čekanju zbog neizvesnog perioda i situacije sa koronom, ali će Ražnatovićeva samo jednom letnjom sezonom moći da obezbedi i celu porodicu.

Facebook printscreen/ Ceca

Kako smo se raspitali, na svim nastupima publika je kupovala karte sama, pa ko je želeo, došao je čak i po kiši u Ljuboviju. Inače, izvor 24sedam, dodaje da je pevačica profesionalno odradila taj nastup uprkos vremenskim uslovima, te da su je posle “bukvalno uneli u automobil zbog zdravstenog stanja koje je  narušila”.

Ona je juče već govorila o tome da se razbolela jer je dugo bila mokra, pa je primala jake injekcije i infuziju.

– Problem je bio taj što je bina udaljena od smeštaja gde sam se spremala, oko dvadeset minuta vožnje, te se tako na meni osušila mokra odeća i tako sam se razbolela. Danima sam primala jake injekcije, te infuzije i inhalacije. Ali kao što vidite, uspela sam da se oporavim – izjavila je pevačica.

Jelena i Novak Đoković Instagram screenshot

Podsetimo, jedno od prvih neplaniranih slavlja na kom je Ražnatovićka pevala bila je u čast Novaka i Jelene Đoković, nakon što je teniser osvojio titulu na Rolan Garosu. Nije poznato da li je i koliko pevačica uvećala svoj budžet. Ona je tada, između ostalog, otpevala i svoj veliki hit “Tačno je”, a na snimcima koji su kružili društvenim mrežama, Nole i Jelena su uživali.

Ceca Ražnatović Instagram screenshot

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike