Trogodišnja ćerka Kajli Džener postaje najmlađa biznismenka!

21.07.2021

11:30 >> 11:32

0

Mala stormi na projektu radi sa mamom već mesecima

Trogodišnja ćerka Kajli Džener postaje najmlađa biznismenka!
Copyright Kajli Džener, Profimedia

Kajli Džener proširuje porodični biznis, u koji je uključila kao direktorku, ni manje ni više, nego – svoju trogodišnju ćerku Stormi Vebster.

Kajli je ovu vest najavila pre nekoliko meseci, ali verovatno niko nije verovao da će to i obistiniti. Rijaliti zvezda ovim potezom kao da je želela da napravi nastavak rijalitija „U korak sa Kardašijanovima“ koji je završen, s obzirom na to da na Jutjubu već ima seriju „Inside Kylie Jenner“. Ona tu obaveštava fanove o delovima iz svog života, pa je tako ispričala da će mala Stormi pokrenuti sopstveni brend.

Kajli Džener sa ćerkom, Youtube printscreen, Kylie Jenner

– Stormi uskoro pokreće mali tajni brend na kojem radimo već neko vreme – poručila je ne otkrivajući još o čemu se tačno radi.

U stranim medijima svi bruje o tome da je najverovatnije reč o brendu „Kylie Baby“, odnosno kozmetika za decu. Takođe, taj Instagram profil već postoji, ali još nije aktiviran. Ono što već najavljuje uspeh, jeste to da ovu stranicu već prati oko 800.000 ljudi, iako nema nijedne objave.

Osim toga, Kajli je u novom videu možda potvrdila da je to taj brend.

– Upravo sam uslikala Stormi i koristila sam neke proizvode od Kylie Baby. Mogla bih da objavim sliku na Instagramu i najavim Kylie Baby – rekla je.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike