Boban Rajović: Marini Tucaković sam zahvalan do kraja života!

24.12.2020

21:01 >> 11:10

0

Autor: N. Lisinac

Pevač je pesmu koja mu je promenila tok u karijeri i ceo život čekao punih 7 godina

Boban Rajović: Marini Tucaković sam zahvalan do kraja života!
Copyright Foto: Toxic TV

Prekretnica u životu i karijeri Bobana Rajovića bila je pesma “Usne boje vina” koju je strpljivo čekao i snimio 2007. godine. Tih sedam godina u iščekivanju i potrazi za pravim hitom mu, kako sam kaže, nije bilo lako. Mnogo se trudio i radio dok nije došao u prave ruke, kod pravih ljudi.

Na pitanje da li je on tražio pesmu ili je pesma pronašla njega, odnosno da li je napravljena isključivo za njega ili je slučajno došao do nje,  Boban  je rekao:

–  Ja sam tražio pesmu, ali ova nije bila pravljenja za mene. Pesma je urađena za Željka Samardžića, ali Željku, iz nekog razloga, nije “legla”.

Ključne ličnosti koje su odigrale bitne uloge u nastajanju Bobanovog hita, Rajović nam je otkrio kako ga je upravo Željko Samardžić posavetovao da ode kod “mame”, a “mama” je, naravno, Marina Tucaković kako bi se sa njom posavetovao i konsultovao oko sledećeg koraka.

Takođe, porazgovarao je sa, u to vreme, popularnim kompozitorom Romariom koji je sarađivao sa Marinom, gde mu je pevač rekao da ne bira i ne pita koliko košta i da mu je samo potreban hit i da bi Romario mogao da mu promeni život.

Dok je bio u Danskoj, nakon tri meseca čekanja kompozicije, Romario ga je pozvao i rekao kako mu menja život. Prvim letom Boban se vratio u Beograd, odmah se našao sa kompozitorom, odslušao melodiju i na prvo slušanje shvatio da je to to.

Nakon toga, pozvao je Marinu Tucaković da napiše tekst. Sa Marinom se sreo dva meseca posle, ali kada mu je otpevala reči pesme, Boban joj nije odmah “poverovao”.

Međutim, Marina Tucaković je bila sigurna da je pred njim veliki hit i našalila se s njim, pa rekla da će ovakvu pesmu on, kao jedan Crnogorac, odlično izneti.

– Ne da je bila u pravu, nego joj hvala do kraja života! Volim je najviše na svetu – bio je iskren Rajović.

Detaljniju priču u vezi sa nastajanjem ovog hita, ali i u vezi sa tim koliko je malo ko imao vere da će Boban uspeti u karijeri, možete pogledati u prilogu koji je u okviru teksta. Reprizu emisije “Tranquilo” pogledajte već sutra, 17. decembra u 19 časova na Toxic TV kanalu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Toxic TV

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike