Častila je Reljine drugare! Vesna Zmijanac o rođenju unuke: Nikolija je morala da miruje u trudnoći!

21.07.2021

15:00 >> 16:51

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je ispričala da će Rea učestvovati u odluci imena za bebu, kako je slavila rođenje unuke, kao i zašto svi misle da je sa zetom u svađi

Častila je Reljine drugare! Vesna Zmijanac o rođenju unuke: Nikolija je morala da miruje u trudnoći!
Copyright 24sedam/Katarina MIhajlović/ATA Images

U kući Vesne Zmijanac vladaju radost i veselje otkako su njena ćerka Nikolija Jovanović i zet Relja Popovića dobili drugo dete, devojčicu čije ime još nisu otkrili.

U razgovoru za 24sedam, ponosna baka podelila je sa nama utiske o unuci, ali i porodičnim odnosima o kojima su mediji prenosili da su loši.

Pročitajte još:

Pevačicu smo najpre upitali kako je protekao Nikolijin porođaj i koliko je bila uzbuđena tog dana.

Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović, Foto: A.A./ATAImages

– Beba i Nikolija su odlično. Sve je proteklo u najboljem redu. Baka je najsrećnija žena na svetu, jer ima još jednu devojčicu koja je mnogo slatka! Niko nije mogao da uđe u bolnicu zbog korone, cupkala sam kod kuće, nisam znala ništa. Tog dana sam bila kao na iglama, moram priznati i onda kad su mi javili nisam znala mnogo. Samo sam saznala da je sve u redu – kaže presrećna Vesna za 24sedam.

Zmijančevu smo morali da upitamo zbog čega Nikolija i Relja ne žele da otkriju ime bebe.

– Imaju oni tri opcije ali sada će tek veće da zaseda! (smeh) Ne može bez sestre to da prođe – priča nam pevačica uz osmeh, pa dodaje da li se i baka pita oko ove odluke.

– Kada je trebalo ja da se pitam, ja sam se pitala. Ovo je već tata, mama i seka.

Vesna Zmijanac, Foto: A.A./ATAImages

Pevačica je rođenje unuke slavila dva dana i tek ima nameru da ga proslavlja. Kako ističe, ima puno prijatelja te će joj biti potrebno dosta vremena da ih kako dolikuje počasti zbog prinove u porodici.

– Prvog dana kada se Niki porodila, ja sam već slavila. Izvela sam Reljine drugove u jedan restoran i dugo smo slavili. Sutradan sam sa mojim prijateljicama takođe posetila jedan restoran, tako da sam ja dva dana bila u euforiji zbog rođenja unuke, na moj način. Relja je slavio sa omladinom, uz njihovu muziku. Što se mene tiče ja ću slaviti još ko zna koliko dana, ma godinu dana. Ne stajem ovih dana – raspoložena je pevačica koja se potom osvrnula na novinske napise o tome da je u svađi sa zetom, te da joj je Relja zabranio da prisustvuje proslavi povodom rođenja bebe.

– Ja sam slavila već par sati nakon porođaja, dok se tada Relja vraćao iz Makedonije gde je imao nastup. Nismo mi vezani pupčanom vrpcom pa da moramo svi da slavimo istog dana. Moje slavlje traje godinu dana. Sa svih strana mi stižu poruke, na hiljade poruka još uvek nisam stigla da odgovorim. Svi mi čestitaju!

Nikolija i Relja, Foto: M.M./ATAImages

Upitali smo Vesnu i kako misli da će se ona, Nikolija i Relja snaći sa dve male devojčice, od kojih je jedna tek rođena beba, a pritom imaju mnoštvo nastupa i koncerata.

– Nastupi jesu krenuli, ali Relja će da nastupa, a mama će biti kod kuće. Ona će imati pomoć naravno, a baka je tu da uživa. Baka uveliko nastupa. Imala sam tri nastupa u Sofiji, bila sam u Atini mesec dana i sada čekamo da bebac malo ojača pa se nadam da će i oni moći već u septembru da odu negde na odmor.

Zmijančeva nam je otkrila i zbog čega Nikolija u javnosti nije tokom trudnoće potvrdila da je blagoslovenom stanju, već je takoreći bila u medijskoj ilegali.

Relja Popović i Nikolija Jovanović
24sedam/Katarina Mihajlović

– Ona nije krila trudnoću već nije želela da se slika, ne voli to da radi, niti će ikad raditi. Ona ne želi slikanje stomaka, to niti je pametno niti kulturno. Nikolija je samo morala da miruje, nije mogla kao u prošloj trudnoći da ide svuda. Morala je to da poštuje – rekla nam je pevačica koja kaže da su Relja i njena ćerka sjajni roditelji, kao da u tome imaju mnogo godina iskustva.

– Oni baki kažu samo da uživa! Što i jeste tako. Sa Reom sam bila baš euforična i pod 220 volti! Ovog puta su me poštedeli skroz, zapravo, oni mene uvek štede, ali ja sam takva da volim stalno da pomognem, ili bar mislim da im treba moja pomoć. A ustvari su oboje toliko dobri da im moja pomoć ni ne treba. I Relja i Nikolija kao da su desetoro dece odgajili! Ni jedan problem nemaju u kući i zajedno funkcionišu fenomenalno. Na njih se treba ugledati. Tako su mladi, a sve im je predivno – i ljubav i deca.

Vesna Zmijanac ATAImages/M. M.

Za kraj pevačica je istakla da je najradosnija jer je Rea dobila seku, dok su i ona i Nikolija bile jedinice.

– Mnogo sam srećna jer sam ja jedinica i Nikolija je jedinica, a Rea će sada imati sestricu da u životu ima podršku i ljubav. To mnogo znači i mnogo sam sada srećna i mirna. Sve to zajedno je mnogo lepo – završava Vesna Zmijanac za 24sedam.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike