Preminula evrovizijska zvezda: Najavio penziju, pa iznenada umro

03.06.2024

11:37

0

Njegova supruga potpuno je slomljena

Preminula evrovizijska zvezda: Najavio penziju, pa iznenada umro
Kolin Gib - Copyright Printscreen/Facebook/Black Lace - Colin Gibb

Muzičar Kolin Gib, zvezda Evrovizije preminuo je iznenada u 70. godini.

Tužna vest objavljena je samo nekoliko dana pošto je Gib saopštio da završava karijeru i odlazi u penziju. Njegova supruga Sju Keli je slomljenog srca podelila tragične vesti sa fanovima.

Pevačica je objavila da je njen najdraži muž preminuo u popodnevnim satima, samo nekoliko dana nakon što je otkrila da se povlači, te je napisala:

- Volim te Koline, provela sam 22 godine živeći svoj san o Agaduu, trebalo je da se povučemo u Španiju u četvrtak, bio si tako srećan, radovao si se našem novom životu, a sada te nema. Kao što smo govorili, volim zauvek - napisala je ona.

Printskrin/facebook/Sue Kelly
Kolin Gib sa suprugom

Grupa Black Lace, s kojom je 1979. godine Gib predstavljao Veliku Britaniju na Evroviziji sa pesmom "Meri En" gde su zauzeli sedmo mesto, oglasila se na na zvaničnom Fejsbuk profilu povodom njegove smrti.

- Sa velikom tugom objavljujemo da je iznenada preminuo naš veliki prijatelj Kolin Gib. Kolin je bio jedan od osnivača "Black Lace", zajedno sa Alanom Bartonom, i zaista će nedostajati svima koji su ga poznavali - preneo je Mirror.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike