Već planiraju drugo dete! Marko Miljković o Luninoj postporođajnoj depresiji: Bila je loše nekoliko dana

21.07.2021

15:47 >> 15:12

0

Autor: Marija Mitić

Poznati par je odgovarao na pitanja fanova i tom prilikom otkrio do sada nepoznate detalje

Već planiraju drugo dete! Marko Miljković o Luninoj postporođajnoj depresiji: Bila je loše nekoliko dana
Copyright Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Novopečeni roditelji Luna Đogani i Marko Miljković redovno izveštavaju fanove o svim novim detaljima iz privatnog života, pa tako i o danima sa njihovom tek rođenom ćerkicom Mijom.

Oni rado odgovaraju na pitanja svojih obožavatelja, pa su tako i sada to učinili putem njihovog kanala na Jutjubu. Na pitanje o postporođajnoj depresiji, Marko je priznao da se Luna nije osećala baš najbolje prvih dana nakon porođaja.

– Imala je nekoliko loših dana, ništa specijalno. Jedan dan je bila posebno emotivna, teško joj je bilo, umorna, iscrpljena, što je normalno posle porođaja, posle svih tih ludila. Stislo je sa svih strana, ali pregurala je sve, to je najbitnije – objasnio je Miljković.

Marko i Luna, Printscreen Youtube/Siktertube

Na pitanje kakva je Luna kao majka, odgovorio je sa posebnim ponosom.

– Ona je predivna majka. Čim se ona prema keru ophodi onako kako se ophodi prema Loli, šta drugo očekivati. Luna čak u nekim trenucima ne da bebi ni da zaplače. Beba noću ima reflekse, ona odmah skače da vidi šta se dešava. Divna je, brižna je, pažljiva, sve najlepše – kazao je Miljković.

“Opiši Miju jednom rečju”, zamolio je jedan fan.

– Dunda. Mia ima taj nadimak, tako je zovemo, nama je to preslatko.

Marko i Luna su otkrili da će i njihova naslednica uskoro stati pred kamere.

Marko Miljković, Printscreen Instagram/LunaDjo

– U principu da, ali verovatno brzo. Čekali smo ovih mesec dana čisto da malo poraste, da bude jača, čvršća, da je ne stavljamo pred kamere prvi dan, malo mi je to “too much”. Nema potrebe, ali da ćemo da je snimamo, snimaćemo je, samo čekamo neki lepi trenutak. Možda i neko sledeće putovanje – rekao je Marko.

– Mia polako raste i ona je spremna da se pojavi, zajedno sa nama, na vašim ekranima, da li na telefonu ili kompjuteru, nebitno… – dodao je.

– Biće to poseban neki trenutak, kad se ne budete nadali, iznenađenje – dodala je Luna.

Za kraj, Luna je odlučila da ona postavi Marku jedno pitanje: “Da li si stvarno siguran i spreman da dobiješ drugo dete?”

– Apsolutno, stopostotno i beskompromisno sam spreman da dobijem drugo, treće i 58. dete – rekao je Marko dok je Luna predložila da cele noći on brine o Miji, pa da mu sutradan ponovo postavi isto pitanje.

– Ja znam šta se dešava, ali znam da je tebi noću nekad stvarno teško – zaključio je Miljković koji se sa Lunom dogovorio da ona Miju pazi noću jer se on od ranog jutra bavi poslovnim obavezama.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike