Spava u mazgari, ustaje u dva ujutru: Milan Stanković u manastiru Hilandar obavlja teške fizičke poslove

30.05.2024

10:41

0

Razgovara sa prijateljima o duhovnim temama

Spava u mazgari, ustaje u dva ujutru: Milan Stanković u manastiru Hilandar obavlja teške fizičke poslove
Milan Stanković - Copyright ATAImages/ A.A.

Milan Stanković nekoliko godina je u medijskoj ilegali, a informacije o njemu se dozirano plasiraju u medijima.

Kako pevač i ne krije, posvetio se Bogu i crkvi, a navodno se neko vreme nalazi u manastiru Hilandar na Svetoj Gori, u kojem je i ranije boravio.

Stanković tokom boravka u svetinji tihuje na obali mora, gde mu dolaze i prijatelji. Oni vode duge razgovore o duhovnim temama koje ih zanimaju.

Prema navodima medija, pevač je smešten u mazgari, prostoriji u okviru manastira. Ovo mesto je nekada bila štala, gde su se čuvali magarci, a danas tu spavaju manastirski gosti i ima 40 kreveta.

ATA Images/Antonio Ahel
Milan Stanković

 

 

Svi gosti imaju blagoslov za dolazak u Hilandar i ispunjavaju razna zaduženja, neko čisti sobe i uređuje dvorište, a poslušnik Milan navodno pomaže u građevinskim radovima, s obzirom na to da je manastir izgoreo 2004. godine.

Takođe, Stanković ustaje u dva sata ujutru i prisustvuje službi u crkvi, koja traju sve do sedam sati, kada je i doručak. Potom je Stanković preokupiran poslušanjem i radove obavlja sve do 17 sati, kada počinje skromna večera. U međuvremenu, predah od poslušanja Milan može naći na obali mora, piše Kurir.

ATAImages/ A.A.
Milan Stanković

 

Podsetimo, mediji su navodili i kako je Milan trebalo da postane iskušenik manastira Podmane u Budvi. Iako i dalje nije sasvim poznato da li će se pevač ipak vratiti na estradu, navodilo se kako priprema novi album.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike