Za pet dana je potrošila milione! Svi detalji luksuznog odmora Dragane Mirković (FOTO)

22.07.2021

07:15 >> 12:15

0

Pevačica se provodila sa suprugom na Azurnoj obali, pre toga su bili u Veneciji, juče su stigli i u Monako, a 24sedam vam otkriva o kojim ciframa je reč

Za pet dana je potrošila milione! Svi detalji luksuznog odmora Dragane Mirković (FOTO)
Copyright Dragana Mirković u luksuznom kompleksu Sen Tropea/ Instagram printscreen dragana_mirkovic

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić trenutno su na proputovanju po  Azurnoj obali, a da sve pršti od luksuza uverili smo se ne samo zbog fotografija koje je pevačica objavila na Instagramu, već i zbog pretrage koju smo napravili o kompleksu u kome su boravili.

Bračni par najpre je posetio Veneciju, te su tako obišli mesto na kome su se 22 godine ranije verili, a onda su se uputili u Sen Trope.

pročitajte još

Dragana i Toni važe za jedan od najbogatijih parova na estradnoj sceni, ali za boravak u ovom luksuznom ribarskom gradiću u Francuskoj za svega pet dana iskeširali su basnoslovnu sumu – čak 2.300.000 dinara, tačnije 20.000 evra. Ova cena, naravno, mogla bi da bude još veća, ukoliko su na letovanje poveli i decu Marka i Manuelu.

Printscreen Booking.com

U najelitnijem hotelu na Azurnoj obali, Mirkovićeva je uživala kao kraljica, a u ponudi je imala sve što je poželela. Prema fotografijama, hotel odiše debelim luksuzom, pa je sve u mermeru, kamenu i drvetu, opremljen je unikatnim i modernim stilskim nameštajem, bazenima na svakom koraku, a oko objekta je veliko prostranstvo bogato zelenilom. Svaki apartman ima svoj bazen, a plaža je udaljena na 200 metara od hotela.

Printscreen Booking.com

Pevačica je sa suprugom obišla svaki ćošak ovog mondenskog mesta, a s obzirom na to da je grad poznat po luci za jahte, imali su i taj užitak. Pevačica i njen muž plovili su na jahti, pili vino i uživali u raznim skupim specijalitetima.

Printscreen Booking.com

Printscreen Booking.com

Sve to nije i jedini trošak koji je Mirkovićeva imala, jer su se nakon odmora u Sen Tropeu uputili u Monte Karlo i to ne bilo kako, već su iznajmili helikopter.

Instagram printscreen/ dragana_mirkovic

Prošle godine, isto u ovo vreme, Dragana i Toni susreli su se u Monaku sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem. Koleginice su se dva dana družile porodično, a Mirkovićeva je objavila i zajedničke fotografije sa Brenom.

Toni Bijelić i Dragana Mirković, Instagram printscreen dragana_mirkovic

Inače, iako je za veliku većinu putovanje poput ovog luksuz na kub, bračni par je najverovatnije s namerom odlučio da se odmori i emotivno oporavi. Početkom juna, Tonijev otac i tast pevačice, preminuo je, a to je njihova porodica podnela veoma teško. Bijelićev otac bio je neizmerno vezan za unuke Marka i Manuelu.

Printscreen Booking.com

Podsetimo, Dragana i Toni vlasnici su “Majbah kupea”. Oni imaju i lični vozni park, koji, prema podacima od ranije, vredi oko tri i po miliona evra.

Takođe, “Luče iz Kasidola” i njena porodica žive u dvorcu Ebenfurt nadomak Beča. Jedna od najzanimljivijih činjenica o zamku jeste ta da je u njemu nekada živela Marija Terezija. Krajem 17. veka ona je često boravila u njemu, a Dragana je izuzetno ponosna na ovo istorijsko zdanje, za koje su joj nudili silne milione, ali ona ne želi da proda luksuznu nekretninu.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike