Tiktoker napadnut u Crnoj Gori: Dobio sam udarac u predelu desnog oka!

28.05.2024

09:29

0

Utrčao je u hotel nakon što je pretrpeo nasilje

Tiktoker napadnut u Crnoj Gori: Dobio sam udarac u predelu desnog oka!
Enes Baković - Copyright Printscreen/Tiktok/enesbakovic0

Tiktoker Enes Baković (27) tvrdi kako je napadnut u Plavu u Crnoj Gori.

Dok je snimao uživo prenos na Tiktoku, Enes je doživeo incident.

- Dana 19.05.2024.godine oko 18.45 časova pozvao sam Č.E. da dođe za mene u kafić "Elan" gde sam se tada nalazio da bih me prevezao do hotela "Same" što je isti i uradio. Ja sam imao termin na društvenoj mreži Tiktok u 20 časova. Počeo sam lajv oko 19.05, pre zakazanog temina, a u jednom trenutku sam primetio da mi internet na mobilnom prekida - navodno je izjavio Enes u Odeljenju bezbednosti "Plav".

Opisao je na koji način je napadnut.

- U jednom momentu sam zadobio udarac u predelu desnog oka. Kada sam podigao glavu primetio sam da NN lice u crnoj dukserici i sa kapuljačom na glavi trči prema perionici. Ja sam odmah utrčao u hotel i konobara G.H. zamolio da mi kaže da li je video ko me je udario - deo je njegove izjave koja se navodi u dokumentu pomenute ustanove.

 

 

- Pozvao sam E.Č. da dođe za mene. On me povezao u kafić "Else" gde sam bio smešten da bih nastavio događaj na društvenoj mreži. Nakon završenog lajva oko 21.30 pozvao sam 122 i prijavio događaj policiji - dodao je Baković u krivičnoj prijavi.

Kako influenser kaže, nije dobijao pretnje na mrežama.

- Na pitanje PS OB Plav jesam li dobijao kakve poruke pretnje na mobilnom telefonu ili na društvenoj mreži, Tiktok, odgovorno sam tvrdio da nisam. Takođe, tvrdim da sam izašao iz pomenutog hotela zbog gubitka internet mreže na telefonu. Siguran sam da me nije niko udario iz pomenutog hotela, jer po mom mišljenju pomenuto lice je došlo iz pravca Plavskog mosta tačnije auto- servisa Deljanin. Mislim da je osoba koja me udarila bila moje visine oko 165 cm i da mu je lice bilo tamnoputo - detaljno je opisao Enes, piše "Dan".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike