"Seljaci su se pojavili sa motkama!" Maja Marijana doživela užas na jednom veselju: Polili je vrelom kafom

25.05.2024

16:27

0

Bilo je mnogo pevača na ovom slavlju

"Seljaci su se pojavili sa motkama!" Maja Marijana doživela užas na jednom veselju: Polili je vrelom kafom
Maja Marijana - Copyright ATAImages/ A.A.

Maja Marijana veoma dugo je prisutna na sceni, a dešavale su joj se i nemile scene, kako je  pričala.

Naime, pevačica je svojevremeno zajedno sa brojnim kolegama radila svadbu na kojoj su zvanice bile neprijateljski raspoložene prema ostalim prisutnima.

- Nikada neću zaboraviti jednu svadbu, pevalo je više poznatih pevača tri dana bez prestanka i na kraju nas niko nije platio. Morali smo da pevamo non-stop, samo kao malo nešto spavanja, pet, šest, možda sedam sati...  To je bilo baš davno, pre 30 godina, gomila ružnih stvari je tu bilo, Bakšiš?! Kakav bakšiš?! Honorar nismo ni dobili, tri dana smo pevali za džabe. Svi smo ostali bez dinara, muzičari i pevači, desetoro ili dvanaestoro, pobegli su ljudi. Mlada i mladoženja su pobegli iz sela, preko neke njive valjda - objasnila je Marijana, koja se prisetila i da je u jednom trenutku osetila vrelu kafu na sebi.

ATAImages/ A.A.
Maja Marijana

 

- A najgore od svega, naopak neki narod u tom selu, u Srbiji je, ali neću da kažem koje je... Mene je i konobar pod tom šatrom polio vrelom kafom, odjednom, imala sam utisak kao da je namerno izvrnuo tacnu s kafom sve po meni, ono me peče, ja kažem: "Šta radiš to?" i neki matori deda isto tu pod šatrom gde god ja sednem, on stane i gurne me! - šokirala je Maja, rekavši da će kolege same znati o kojem tačno nastupu je reč.

- Moje kolege će se same prepoznati kad pročitaju, ne bih u njihovo ime da govorim. Baš su poznati muzičari bili tu i mi se dogovorimo da završimo tu svadbu da krenemo napokon kad smo shvatili da smo izrađeni, seljaci se skupe tu s motkama i kao - ko je nama dozvolio da se pakujemo! Ja sam bila s tatom jer sam još išla u srednju školu, pa me otac vozio na nastupe. Izbušili su nam gume i mom tati isto, nikad to neću zaboraviti - izjavila je pevačica jednom prilikom za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike