Poznati čestitali Nikoli Rokviću na velikom uspehu: Bravo, duboki naklon!

23.05.2024 | 10:05

Autor: Nemanja Vujčić

Oduševljeni su njegovom humanom misijom

Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikola Rokvić je juče, nakon 31 dana, završio svoju humanu misiju i stigao u Eginu, gde se pomolio u manastiru Svetog Nektarija Eginskog. 

Pevača su tamo dočekali supruga Bojana sa decom, brat Marko i majka Slavica, ali i drugi prijatelji koji su oduševljeni onim što je postigao.

Ni na društvenim mrežama nije manjkalo podrške za pevača, a mnoge javne ličnosti nisu skrivale ponos što poznaju takvog čoveka.  POGLEDAJ GALERIJU

Anastasija Ražnatović je, tako, podelila fotografiju uz koju je napisala "Bravo, duboki naklon", dok je Aleksa Avramović podelio fotografiju i stavio nekoliko emotikona. 

Nikolina koleginica Milica Todorović mu je poručila "Na zdravlje i spasenje, dragi Nikola", dok je Jelisaveta Orašanin kratko poručila "Bravo".

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, koja se pridružila humanitarnoj akciji i donirala novac Nikolinoj fondaciji "Porodica", obratila mu se sledećim rečima:

- Bravo Nikola i Bojana i dečice mila što ste podneli ovaj podvih u ljubavi i milosti na spasenje svih porodica i ozdravljenje društva. Bog vas blagoslovio. Ovaj put za dečiju radost - napisala je Jelena Đoković.

Osim njih, bilo je i mnogih koji su ispod objave na stranici fondacije ostavljali komentare. 

"Bog te blagoslovio" poručila je pevaču Slavica Ćukteraš, "Slava Bogu" napisala je Sanja Đorđević. 

"Tvoja plemenitost i požrtvovanost su neprocenjivi. Pokazao si koliko ljubav prema Bogu može uz radost da ujedini i osnaži sve. Ti si primer i uzor. Bog te blagoslovio i Sveti Nektarije" - poručila je Nikoli glumica Danica Maksimović.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam