Hit apel Marije Šerifović: Verica mora da shvati da treba da bude baba!

22.05.2024

22:20

0

Pevačica nema koga nije nasmejala

Hit apel Marije Šerifović: Verica mora da shvati da treba da bude baba!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović, kako vreme odmiče, sve se bolje i bolje snalazi u ulozi majke. Sin Mario u samom joj je fokusu, baš kao i njenoj majci, Verici Šerifović, zbog čega i javno nije propustila da uputi apel - da „ona mora shvati da treba da bude samo baba".

- Koristim javni apel da Verica shvati da treba da bude baba. Kažu da se unuče voli više od deteta, ja to ne znam, jer ona nije provodila mnogo vremena sa mnom, ali moram reći da će biti napeto. Imam 40 godina, nekako želim da sve svoje slobodno vreme provedem sa sinom, ne znam šta nosi noć, šta dan. Kad on bude imao 20, ja ću imati 60, sva moja ljubav ide prema njemu i ići će - naglasila je ona pa mnogima izmamila i osmehe, a u razgovoru s jednim medijima pred koncert u rodnom Kragujevcu otkrila je da joj se Verica ovom prilikom neće pridružiti na sceni.

„Ona je u penziji, za tim nema potrebe!"

Verica Šerifović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ovo je moj prvi veliki koncert u Kragujevcu nakon 20 godina, ne znam šta će biti posebno, ali želim da verujem, kada budem videla ljude u rodnom gradu, da će se desiti posebna emocija. Želim da kažem da su svi đaci četvrte godine Gimnazije dobili karte na poklon od mene. Verica neće zapevati sa mnom, ona je u penziji, nema potrebe. Njen život je dobio novi smisao. Muzika joj ne fali, naša kuća peva 24 sata - objasnila je, dodajući da njen mališan kog je dobila uz pomoć surogata proteklog decembra veoma dobro reaguje na muziku.

- Mario reaguje na muziku fantastično. Umiruje ga muzika, kako se pusti neka moja pesma, on se ugasi i zaspi bez problema... Snalazim se lepo u ulozi majke, moje srce je rastopljeno, možete da mi radite šta hoćete, ali rekla bih da je to jedna potpuno nova dimenzija života. Da ne živimo u ludom društvu, ja bih vam ga pokazivala svaki dan, on se smeje 24 sata, sedam dana u nedelji - izjavila je Marija.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike