Ceca uplatila novac za lečenje malog Despota! Reči majke dečaka kidaju dušu: Za mene je ovo kao kuća! (VIDEO)

22.05.2024

21:40

0

I javno se zahvalila pevačici

Ceca uplatila novac za lečenje malog Despota! Reči majke dečaka kidaju dušu: Za mene je ovo kao kuća! (VIDEO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović uplatila je novac za lečenje malog Despota, pa pozvala i sve one koji su u mogućnosti da učine isto, te pomognu dečaku. Majka mališana i javno joj se zahvalila, a na društvenim mrežama otkrila je i koliko je njihov susret bio emotivan.

Kako je istakla, tresla se kao prut. Za nju, Cecin gest veliki je kao kuća.

Ceca Ražnatović, ATAImages/M. M.
 

Ražnatovićka je, naime, posle koncerta koji je održala u Mladenovcu u okviru snimka apelovala za pomoć, prenose mediji, pa i pokazala svoju humanu stranu uplativši ostatak iznosa neophodnog za lečenje.

- Kažu Bog ti uvek otvori put ka sreći... Moja želja najveća je ta da Despot bude još bolji. Želja mi je bila i da dođem do Cece... Uspela sam i to zahvaljujući mojoj drugarici koja je uspela da ja uđem da je upoznam. Nas susret je bio za mene toliko emotivan i sva sam se tresla kao prut - počela je Despotova majka na društvenim mrežama, a zatim je dodala:

- Samo je rekla: „Koliko novca nedostaje za 10. terapiju? Uplatiću vam ja 1.700 evra." Znate da pare nemaju vrednost, ali za mene, preveliku. Mnogi će reći: „Šta je to za nju..." Ali za mene, kao kuća. Puno ti hvala, Ceco, za sve, za 1.700 evra, za suze radosnice, za zagrljaj - pisala je ona.

 

 

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike