Pričalo se da malu Miu nisu ni videli: Gde su stvarno Miljkovići, otkako se Luna porodila?

22.07.2021

21:39 >> 21:24

0

Pričalo se da malu Miu nisu ni videli: Gde su stvarno Miljkovići, otkako se Luna porodila?
Copyright Luna Đogani i Marko Miljković ATAImages/Antonio Ahel

Već neko vreme, kruže spekulacije kako porodica Marka Miljkovića još nije upoznala malu Miu. Luna Đogani se porodila 15. juna, a ni tada se najbliži ponosnog oca nisu pojavljivali u javnosti, niti se oglašavali povodom prinove. Novopečeni mama i tata su zato rešili da stave tačku na gradske priče, ističući kako su Miljkovići bebu videli među prvima, samo se to odvilo daleko od kamera i reflektora.

Pročitajte još:

– Ljudi misle kad nešto nije snimljeno i slikano da se nije ni desilo. Eto u kakvom veku i svetu živimo – prokomentarisala je Luna na Jutjub kanalu za koji snima zajedno sa suprugom, na šta se on ubrzo i nadovezao.

– Nema potrebe da bilo ko misli da moji roditelji nisu videli Miu. Naravno da je moja porodica bila kod nas u gostima i da su videli bebicu. To što se oni ne pojavljuju u medijima i ne eksponiraju ne znači da ne postoje i da nisu tu za nas svakodnevno… Samo želim da moju porodicu sklonim i zaštitim od celog tog sveta. Oni nisu javne ličnosti i ne treba im to. Oni žive neki svoj normalan život. Ne treba im ni kamera, niti novine – objasnio je Miljković.

– Neću ih ni ubuduće objavljivati bilo gde. Među prvima su videli bebicu i bili oduševljeni, naravno – istakao je on.

Marko Miljković, Foto: A.A./ATAImages

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike