"Sa polupancima na ringišpilu!" Desingerica u svom stilu odgovorio zašto nikad neće otići na Evroviziju

17.05.2024

22:41

0

Reper je naveo više razloga

"Sa polupancima na ringišpilu!" Desingerica u svom stilu odgovorio zašto nikad neće otići na Evroviziju
Dragomir Despić Desingerica - Copyright ATAImages/Katarina Drajić

Teya Dora, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, nedavno je izjavila kako smatra da bi Dragomir Despić Desingerica trebalo da bude naš sledeći predstavnik, a sada se oglasio i on. 

Desingerica je u svom stilu odgovorio na njenu izjavu i nasmejao sve. 

- Kao bajo, zašto se ne kandiduješ za sledeću Evroviziju? Pa Desinger nije cava, bajo, da ide sa polupancima na ringišpilu, bajo, da se vrti na ringišpilu, Desinger je biznismen, firma, liče. Pa neće, bajo, Desinger da ide tamo, i plus je karta pet glava! Zašta pet glava? Na pet čoveka, po pet glava... - odgovorio je Desingerica u svom stilu.

Podsetimo, Teya Dora je istakla da je on pravi šoumen, ali da bi morao da smanji ono što inače radi na nastupima, poput gađanja publike čarapom, "krštenja" patikom i slično.

- Pričala sam baš sa mojim producentom o tome i on je isto rekao da misli da bi Desingerica pokidao. Slažem se. Ne verujem da će to raditi na „Evroviziji", ali mislim da je neko ko je posvećen onome što radi. Koliko god to možda sada ljudima zvučalo: „Ma on radi šta mu padne na pamet", ja apsolutno mislim da to nije istina. Jako dobro zna šta radi, dobro razume ovaj posao i biznis - rekla je na radiju "S" i zaključila:

ATAImages/Antonio Ahel
Teya Dora, Desingerica

- Autentičan je i, zvučaće čudno, iskren, po meni u svojim izvedbama. On ako to spakuje malo drugačije, suptilnije, da, mislim da je to ta luda energija. To je prejaka energija, koju on ima.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike