"Blokirala me je, ja sam dao pare za kuću u Hrvatskoj": Miša Grof željno čeka da vidi snaju, otkrio i šta bi joj rekao

16.05.2024

17:27

0

Skandal oko njih ne jenjava

"Blokirala me je, ja sam dao pare za kuću u Hrvatskoj": Miša Grof željno čeka da vidi snaju, otkrio i šta bi joj rekao
Miša Grof - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Miša Grof se ponovo našao u medijima, nakon izjave njegove snaje Nikoline da joj nije dozvolio da uđe u stan na Vračaru, u kom je živela sa ćerkom i pokojnim suprugom Vidojem. 

Miša ističe da je čekao snaju, ali da se ona nije pojavila.

- Sedeo sam do sada kod kuće i čekao sam da mi dođe snaja iz Zagreba, ali izgled da ima puno obaveza. Nije nikad bila, dve godine nije bila, kako je ne bih primio, pobogu? Ona najavljuje dolazak, ali je nema. Baš mi je žao, žao mi je zbog deteta - rekao je, pa nastavio:

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof i Nikolina Pišek

- Šta znam zašto radi, to se ne zna, baš se ne zna. Uvek je dobrodošla. Nije bila ispred vrata, bili su neki novinari, notari. Ne znam šta traže izvršitelji. To je cela zgrada moja, mojih roditelja. Ona tvrdi da treba da uzme antikvitete, a to je od mojih roditelja. Moj otac je to skupljao, moj deda.

On je otkrio i šta bi rekao Nikolini da su se sreli.

- Rekao bih joj da je uvek dobrodošla. Nisam znao da će bilo ko da dođe, znao sam za danas i ja sam čekao. Voleo bih da vidim dete koje nisam video dve godine, moja unuka je anđeo. Teško mi je. Ovo najteži period, dve godine kako sam izgubio sina, ja nikoga nemam, samo sam njega imao - rekao je Ristović i dodao da je on finansirao kupovinu luksuzne vile u Hrvatskoj, koju Nikolina trenutno uređuje:

ATAImages/ A.A.
Miša Grof i Nikolina Pišek

- Mi nemamo šta da pričamo, pa ja sam dao pare za tu kuću u Hrvatskoj. Nisam pokušao da je zovem jer me je blokirala. Ona mene nikada nije nazvala, eto preko novina ispriča neku glupost. U Hrvatskoj ima kuću od 1.600 kvadrata. Čekaću i dalje da dođe, šta ću.

Podsetimo, Nikolina je na društvenim mrežama pisala da treba da dođe u Beograd, odnosno u pomenuti stan, ali da joj nije bilo dozvoljeno da u njega uđe.

- Očekivano, ali nadali smo se suprotnom. Deda Miša ne da da se uđe - objavila je Nikolina.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike