Jovana Jeremić dobila rijaliti učesnicu na sudu i odmah se pohvalila: Ovo je samo početak mog obračuna sa takvim pojavama (FOTO)

14.05.2024

14:30

0

Novac će dati u humanitarne svrhe

Jovana Jeremić dobila rijaliti učesnicu na sudu i odmah se pohvalila: Ovo je samo početak mog obračuna sa takvim pojavama (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/A. A.

Jovana Jeremić oglasila se danas na Instagramu i podelila srećne vesti iz privatnog života, tačnije da je na sudu dobila bivšu rijaliti učesnicu Zerinu Hećo.

Voditeljka je odlučila da ubuduće sve sa kojima ima probleme natera da odgovaraju pred zakonom.

Instagram printscreen/zerinooooo
Zerina Hećo

- Dobila sam Zerinu, ovo je samo početak mog obračuna sa takvim pojavama. Kreće haos, sve preko suda. Shvatila sam da mi moje nesuđeno zanimanje mnogo dobro ide. Taman vidim kolege u sudu sa klase, popijemo kafu i pobedim nuspojave u društvu. Ja sam po malo i mastermind prava i advokature u skladu sa mojim ocenama u indeksu. Sav novac od suda na ovim sporovima ide domovima za nezbrinutu decu - izjavila je Jovana Jeremić, pa dodala:

Instagram printscreen/jovanajeremic
 

- Pobeda, oslobađajuća krivična. Neke pojave samo sud rešava. Nikada neću dozvoiliti da se kači na moje ime. Moje ime je moja firma i lični brend. Ja biram sa kim ratujem i to kod mene mora da se zasluži - napisala je Jovana.

Podsetimo, Zerina je  tužila voditeljku zbog toga što je u svojoj emisiji u isti koš sa prostitutkama stavila nju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike