Još se priča o Anastasijinom stajlingu za slavu, a nećete verovati koliko je sve platila! Nije skupo kao što ona ume! (FOTO)

11.05.2024

07:45

0

Čizme su bile najskuplje

Još se priča o Anastasijinom stajlingu za slavu, a nećete verovati koliko je sve platila! Nije skupo kao što ona ume! (FOTO)
Anastasija Gudelj - Copyright Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Anastasija Gudelj nedavno je proslavila prvu krsnu slavu sa suprugom Nemanjom Gudeljom u Sevilji, koju su organzovali u svom domu, a za tu priliku ona se doterala tako da se o tome još priča.

Cecina ćerka obukla je dugu braon haljinu pripijenu uz telo, koju je uklopila sa šeširom i kaubojkama, a bila je i komplet našminkana. Iako njeno izdanje izgleda brutalno, te smo navikli da je uvek u preskupom stajlingu, to nije bio slučaj i za Đurđevdan jer ona zna i drastično skuplje da kupi. Iako je sve bilo markirano, ukupna cifra Anastasijinog stajlinga je 433 evra.

 

 

Fan stranica koja se bavi njenim izgledom, objavila je spisak svih komada koje je imala na sebi, pa su tako čizme najskuplje - 295 evra.

Zato je dve narukvice mlada pevačica platila svega 10 evra, a koje su joj potpuno "legle" uz ovaj stajling. Na drugoj ruci imala je jednu i nju je platila 13 evra, dok je za šešir, koji ostavlja i najjači utisak izdvojila 85 evra.

 

 

Podsetimo, Anastasija je sa Nemanjinom porodicom u dvorištu kuće napravila veselje povodom krsne slave, a za tu priliku iznajmili su bend, pekli su roštilj i postavili bogatu trepzu pored bazena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike