BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA! DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi: Fanovi u transu

07.05.2024

12:16

0

Još 11 superzvezda novog muzičkog talasa stiže na beogradsko UŠĆE od 28. do 30. JUNA!

BELGRADE MUSIC WEEK objavio DRUGI TALAS IZVOĐAČA! DEVITO, TEODORA, NUCCI, ZERA i mnogi drugi: Fanovi u transu
Učesnici Belgrade Music Week-a - Copyright Promo

Devito, Teodora, Nucci, Zera, Djexon & Coja, Indođija, Relja Torinno, Teodora Popovska, Fox i Surreal novi su headlineri omiljenog muzičkog festivala. A JOŠ 3 IZVOĐAČA biće objavljena za tačno 7 DANA.

Oni će, zajedno sa prethodno najavljenim Desingericom, Hennyjem, Popovim, Petrovim, Nikolijom, Inasom i Coronom & Rimskim tokom tri festivalska dana zapaliti scenu na Ušću i dovesti atmosferu do usijanja, a sudeći prema interesovanju fanova, očekuje se da će ova godina nadmašiti sve prethodne i postaviti nove rekorde u entertainment industriji.

Naime, sve ulaznice su ponovo u prodaji - čak i FAN PIT & VIP kontigenti, te superfanovi imaju priliku da iste nabave sa popustom od 40%.

Belgrade Music Week održava se od 28. do 30. JUNA na UŠĆU, a u svom šestom izdanju okupiće više od 25 IZVOĐAČA popularne muzike iz ČITAVOG REGIONA. Ulaznice za ovaj muzičko-scenski spektakl dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije..

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike