Severina pred porođaj ležala na onkologiji! Pevačica otvorila dušu o svemu, pa spomenula i Popovića: Više nisu znali šta će sa mnom!

30.04.2024 | 10:15

Autor: Milica Gudžulić

Porodila se carskim rezom, pa je potom morala mirno da leži danima, iako je beba bila kraj nje...

Copyright Printscreen HRT, „Kod nas doma"

Pevačica Severina Vučković pre dvanaest godina rodila je sina Aleksandra carskim rezom, a prisetivši se i dana pred taj događaj ispričala je za jedne medije zašto je onda bila smeštena na jedno odeljenje za onkološke bolesnike. Tom prilikom, takođe, dotakla se i ondašnjeg partnera, Milana Popovića, s kojim je i dobila naslednika.

Ne izgovarajući mu ime, prenose mediji, kazala je čime se u tom periodu on zanimao, u iščekivanju deteta.

„Bojali su se zbog mojih godina..."

Severina Vučković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Rodila sam sina carskim rezom, jer su se bojali zbog mojih godina i tad sam morala neka dva, tri dana da ležim mirno, iako je dete bilo pored mene. Svi znaju da ja volim čokoladne napolitanke i onda su mi ih donosili u porodilište. Međutim, onaj čije se ime ne spominje mi je sve te napolitanke krao iz ormarića i davao ih sestrama - pamti još uvek Severina.

Tu se nije i zaustavljala.

Milan Popović, Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy
 

- Mene su bili smestili na jedno odeljenje koje je bilo za onkološke bolesnike, jer su ljudi sa ulice dolazili da me posećuju i onda više nisu znali šta će sa mnom. Tako su sestre, čim bi onaj čije se ime ne spominje otišao, zaključavale vrata, pa su me zvale i ja bih sela sa stomakom i pojela jedno dve kutije tog keksa i koka-kole, što nikada u životu nisam radila. Ali me je to tad baš vuklo - objasnila je potom za hrvatsku „Gloriju".

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam