Uopšte je nisam ovako zamišljao! Haris Džinović o novoj kući: Ispala je kako jeste sticajem okolnosti

25.07.2021

17:25 >> 17:09

0

Pevač je svakako zadovoljan vilom na kojoj je marljivo radio tri godine. Trenutno, pronalazi svoj kutak i smatra da ju je i te kako zaslužio

Uopšte je nisam ovako zamišljao! Haris Džinović o novoj kući: Ispala je kako jeste sticajem okolnosti
Copyright Haris Džinović ATAImages/Antonio Ahel

Haris Džinović je sa suprugom Melinom tri godine pažljivo radio na novoj vili, u koju su se porodično tek nedavno uselili. Iako nije „ispala” onako kako ju je on isprva zamišljao, svakako je zadovoljan i trenutno pronalazi sopstveni kutak za uživanje u velikoj kući, koju smatra da je i te kako zaslužio.

– To je bila teška muka. Tri godine, ali eto i to smo završili. Jedan zid sam pomerio i to je bilo sve, što nije bila velika investicija i nije bilo puno posla – počeo je priču Haris, pa naglasio da se Melini nije mešao u uređenje.

Pročitajte još:

– Bilo je dosta Melininih detalja. Dnevni boravak i još neke stvari je Melina sa arhitektom pozavršavala. Uglavnom se ne treba tu ženama petljati, jer uvek bude sve po njihovom, pa sam se sklonio. Melina je umetnik – istakao je on.

Škakljivi natpisi štampe ga, kaže, nimalo nisu pogađali sve ovo vreme.

– Bio sam totalno imun. Nije me iritiralo ni diralo. To je moja kuća, imam pravo da napravim kuću sa 70 godina. Ako za taj period nisam zaradio i zaslužio da imam kuću, ne znam šta onda… Nisam zamišljao takvu kuću, zamišljao sam sasvim drugačije. Sticajem okolnosti je tako ispala i srećan sam i zadovoljan što jeste. Ja sam hteo nešto drugačije malo, ali ovo je bolje – priznao je u „Premijeri – Vikend specijalu”, pa dodao kako su se, praktično, tek preselili u novi porodični dom.

Melina i Haris Džinović ATAImages/Antonio Ahel

– Nismo se davno uselili u kuću, možda pre dva meseca, ja još kasnije. Još nisam tu pronašao neki svoj kutak, veliki je to prostor. Nije kao što je bilo u prethodnoj kući, da je sve na svom mestu, još su neke stvari i na podu, tako da lutam još oko tih kutaka da vidim šta će se tu desiti – zaključio je pevač.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike