Bane Mojićević ima novu devojku! Posle razvoda braka, ponovo je srećan

26.04.2024

10:15

0

Zna da kuva, pa ne očekuje da žena bude vodeća u kuhinji

Bane Mojićević ima novu devojku! Posle razvoda braka, ponovo je srećan
Bane Mojićević - Copyright ATAImages/ A.A.

O ljubavnom životu Baneta Mojićevića polemisalo se u medijima, a sada je jasno da kod pevača cvetaju ruže na ovom planu.

Bane ima novu partnerku, čiji identitet i dalje krije od javnosti.

- Na početku smo veze, tako da uživamo, lepo nam je - započinje Mojićević, koji dobija pohvale na račun izgleda od strane žena.

ATAImages/ A.A.
Bane Mojićević

 

- Moram da priznam da mi prijaju komplimenti, i svakako mi imponuje kao muškarcu da dame komentarišu moj izgled. Naravno, radim na tome, nije to samo od sebe tako. Kad radiš na svim aspektima svog dobrog stanja, i fizičkog, psihičkog i emocionalnog, onda sve to sublimirano daje jedan dobar rezultat. Osećam se zaista dobro u svojoj koži. Nemam nekih prevelikih očekivanja, niti sebi stavljam neke nerealne zahteve i zadatke. Trudim se da uživam koliko god mogu, umereno u svemu i da mi bude lepo. Šta god da radim i gde god da sam - opisao je on.

Pevač se ne slaže sa rečenicom kako put do muškog srca ide preko stomaka.

- Navikao sam na svoju kuhinju jer već imam rutinu neku godinama tako da ne zavisim od tuđe kuhinje od kad se ne hranim kod majke. Tu su kafane i restorani, snalazim se kako kad i kako gde. U suštini niti nešto zahtevam preterano oko hrane od žena u svom životu, niti nešto puno očekujem. Ranije dok sam očekivao mnogo sam se razočarao, jer to kad uporediš sa bakinom kuhinjom, na čemu si odrastao ili maminom kuhinjom, to nije bilo ni za porediti. Navikao sam da se hranim po restoranima, a i ima mnogo mesta na kojima može dobro da se jede, tako da nemam taj problem - izjavio je Bane za Grand.

Instagram printscreen/mojicevic.bane
Bane Mojićević sa bivšom ženom

 

Podsetimo, Mojićević je nekoliko godina bio u braku sa Milicom, koja mu je rodila ćerku i sina.

- U suštini je to više formalno, onoliko koliko se može sa obe strane. Iskreno, nisam nešto presrećan tim odnosom, funkcioniše nekako - nedavno je Bane opisao ovaj odnos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike