Tejlor Svift po uzoru na Jelenu Karleušu: Objavila novi album, pa usledilo veliko iznenađenje

19.04.2024

18:44

0

Njeni fanovi ne prestaju da komentarišu

Tejlor Svift po uzoru na Jelenu Karleušu: Objavila novi album, pa usledilo veliko iznenađenje
Tejlor Svift, Jelena Karleuša - Copyright Profimedia ATAImages/A.A.

Muzička senzacija Tejlor Svift poslednjih meseci obara sve rekorde i polako, ali sigurno, počinje da uspeva u stvarima u kojima mnoge velike zvezde pre njen nisu. 

Svoje fanove obradovala je novim albumom pod nazivom "The tortured poets department", a za koji se predviđa da će ostvariti dva miliona prodatih primeraka za nedelju dana, što bi ga moglo učiniti jednim od najuspešnijih svih vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Na ovom albumu nalazi se 16 pesama, kao i četiri bonus pesme, a na društvenim mrežama ga opisuju kao remek delo.

- Odeljenje za mučene pesnike. Antologija novih dela koja odražavaju događaje, mišljenja i osećanja iz prolaznog i fatalističkog trenutka u vremenu - onog koji je u podjednakoj meri bio i senzacionalan i tužan - napisala je Tejlor u objavi na Instagramu, pa nastavila:

- Ovaj period autorovog života je sada završen, poglavlje zatvoreno i zadato. Nema šta da se osveti, nema računa da se namire kada rane zacele. A nakon dubljeg razmišljanja, neke od njih su i same nanete. Ovaj pisac čvrsto veruje da naše suze postaju svete u obliku mastila na papiru. Jednom kada izgovorimo našu najtužniju priču, možemo je se osloboditi. A onda, sve što je ostalo je izmučena poezija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Međutim, to nije sve. Poput njene srpske koleginice Jelene Karleuše, Tejlor je odlučila da obraduje svoje fanove i objavi još jedan album.

- Ovo je iznenađenje u 2 ujutru. Ovo je tajni dupli album. Napisala sam toliko mučene poezije u protekle dve godine i želela sam da sve podelim sa vama, pa evo. 15 dodatnih pesama. I sada priča više nije moja... Vaša je - poručila je Tejlor svojim fanovima.

Antonio Ahel/ATA Images
Jelena Karleuša

Podsetimo, Jelena Karleuša je na leto prošle godine objavila album "Alfa", da bi samo nekoliko dana kasnije bila objavljena i "Omega", sa dodatnim pesmama koje su bile drugačijeg žanra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike