Frontmen „Metalike" se istetovirao pepelom pokojnog druga! Ovo je razlog i zašto baš na srednjem prstu desne ruke (FOTO)

19.04.2024

10:20

0

Ništa nije prepustio slučaju

Frontmen „Metalike" se istetovirao pepelom pokojnog druga! Ovo je razlog i zašto baš na srednjem prstu desne ruke (FOTO)
Džejms Hetfild - Copyright Profimedia

Džejms Hetfild pohvalio se brojnim fanovima i prijateljima putem društvenih mreža da je uradio novu tetovažu - od pepela pokojnog Jana Frejzera Klimistera (osnivača „Motorheda"), koji je preminuo krajem decembra 2015, četiri dana posle svog 70. rođendana. U pitanju je „sličica" keca u piku, po jednom od najvećih hitova „Motorheda" (Aces Of Spades).

Mesto istoj frontmen „Metalike" našao je na srednjem prstu desne ruke, a i za to postoji razlog zašto.

- Ova tetovaža omaž je mom prijatelju i velikoj inspiraciji, gospodinu Lemiju Klimisteru. Da nije bilo njega, ni „Metalike" ne bi bilo - istakao je frontmen ovog benda na Instagramu, pa onda dodao:

- Crno mastilo pomešano je s prstohvatom dela njegovog pepela, koje mi je velikodušno dato. Ovako, još može svetu da pokazuje srednji prst.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metallica (@metallica)

 

Podsetimo, Lemi je preminuo dva dana pošto je saznao da ima rak prostate. Godinama unazad borio se i s drugim zdravstvenim problemima, a prema ondašnjim rečima Ozija Ozborna, s kojim je bio izuzetno blizak, „otišao je prilično mirno".

- Okrenuo se jednom i kazao mi: „Verovatno ću da umrem. Nisam verovao da ću da doguram do sedamdesete, tako da, dobro je". Njegove tačne reči su bile: „Ma, mogao sam ja i duže, mogao sam da povedem malo više računa, ali živeo sam tačno onako kako sam hteo, pa nema kajanja". To je fer - prokomentarisao je bio za „Metal Hammer".

Kako tetovaža od pepela?

Mala količina nečijeg pepela (nešto manje od supene kašike) može se iskoristiti pri tetoviranju tako što bi se dodala u bočicu sa sterilisanim mastilom, fino usitnjena. Uzimajući u obzir temperaturu u peći za kremaciju - brojni strani mediji ističu da se „praktično sve bakterije tamo unište" i da zato nije opasno uraiti ovako nešto.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike