Zorica Marković doživela još jednu nedaću! Posle smrti bivšeg muža, jeca zbog novog gubitka

16.04.2024

21:37

0

Otkazala je gostovanje na televiziji

Zorica Marković doživela još jednu nedaću! Posle smrti bivšeg muža, jeca zbog novog gubitka
Zorica Marković - Copyright Printscreen RTV Pink

Zorica Marković trenutno prolazi kroz nimalo lak period s obzirom da joj je preminula kuma u 45. godini, od posledica sepse, navode mediji.

Pevačici je ova vest jako teško pala, pa je neutešna i plače.

Pevačica od početka godine ima loših dana. Imala je nezgodan pad zbog kojeg joj je ruka bila u gipsu, a ubrzo joj je preminuo bivši suprug Braca Zatezalo.

Printscreen RTV Pink
Zorica Marković

 

- Ovo je strašno. Ne može čovek u miru da nekog odboluje. On je bio bolestan, bio je ponosan čiovek, nije hteo da nam kaže da je toliko opasno. Nije hteo da nam priča, hteo je da nas sačuva. Bio je svestan, znao je i ćutao. Došao je kraj, neka mu je laka zemlja... Čuli smo se nekoliko dana pre nego što je preminuo, rekao je da mu ništa ne treba, da ima sve. Bio je moja najveća ljubav, Ilija baš liči na njega - izjavila je nedavno Markovićeva.

Zorica sa Bracom, koji je njen drugi suprug po redu, ima sina Iliju. Prvog sina Dejana, pevačica je dobila iz braka sa jednim harmonikašem.

Zbog smrtnog slučaja, Markovićeva je večeras morala da otkaže i televizijsko gostovanje koje je bilo zakazano za večeras, piše Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike