"Bačena je vradžbina na mene!" Dr Igi šokirao nepoznatim detaljima iz života: Evo šta mu je astrolog rekao

15.04.2024

22:39

0

Opisuje kako su devojke ludele zbog njega

"Bačena je vradžbina na mene!" Dr Igi šokirao nepoznatim detaljima iz života: Evo šta mu je astrolog rekao
Dr Igi - Copyright M.P./ATAImages

Igor Todorović, poznatiji kao Dr. Igi uživao je popularnost pretežno devedesetih godina, a onda se povukao. Njegov život povremeno je bio tema medija, a kako je sada otkrio, na njega su bačene vradžbine, što mu je otkrio jedan astrolog.

Dr. Igi prvo je opisao veliku ljubav u svom životu, ali njegovo srce u potpunosti nijedna žena nije osvojila.

- Pokušale su mnoge, ali ja se ne dam. Danas ne mogu da verujem nijednoj ženi. Bilo je izvesnih situacija. Imao sam maltene zakazano venčanje sa jednom devojkom koja živi u Americi, a rodom je Pančevka. Tokom devedesetih bili smo se zabavljali godinu i nešto dana, bili smo zajedno i na moru jednom, prvi put raskinuli, pa se pomirili... Posle mnogo godina, vraćajući se iz Francuske u autobusu je bila njena školska drugarica. Ženi je uvek najveći neprijatelj žena, a ne muškarac. Pančevka je čula za tu situaciju, a ljubav između nas je ponovo planula, preko Vajbera. Međutim, Beograd - Njujork, velika udaljenost između nas. Nema šta, uprkos što se nismo viđali, znali smo se, samo što smo sada stariji, a ranije smo bili mlađi. Ja sam, ipak, u jednom momentu shvatio da to meni ne treba i da to nije to - ispričao je Dr. Igi.

Printscreen/Instagram/dr_iggy_official
Dr. Igi

 

 

Muzičar se dotakao i susreta koji ga je osvestio, s obzirom da su mu predočene strašne stvari, vezane za mračne sile.

- Kad sam nedavno na slavi prijatelja upoznao jednog astrologa, otvorio mi je natalnu kartu. Rekao mi je da sam otvoren za brak, za vezu, samo da vidim šta je problem.. Onda mi je u stvari rekao da je neko bacio neku magiju na mene, ali da se to rešava. Pominjao je neke hodže u Bosni i ne znam koliko je to istina niti kako to tačno da opišem, ali sigurno ima nešto - ispričao je Igi.

ATA Images/S.T.
Dr. Igi

 

Opisao je i koliko je bio popularan među devojkama.

- Sećam se tada ja dođem u školu gde tata moj radio kao profesor, na Banovom brdu, prekidala se nastava zbog mene. Svi su dolazili da vide ko je doktor Iggy da me pipne. Tad su imali one škljoc aparate, to je bila ludnica, euforija. Ja nisam smeo iz kuće da izađem. Bio je red od 50 devojaka ispred kuće koje su čekale da se slikaju i upoznaju. Izlazio sam tako što sam preskakao ogradu iza kuće, kroz neku malu kapijicu se provlačio i bežao da me ne vide - zaključio je Igor za Republiku.

Podsetimo, Igor je nedavno pričao o smrti svog brata, koji je preminuo od raka.

Neki od hitova Dr. Igija su "Oči boje duge", "Samo ti", "Pusti me da živim"...

AtaImages/ S.T.
Dr Igi

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike