Poznati fudbaler ponovo prevario suprugu?! Završio u hotelskoj sobi sa tri devojke (FOTO)

27.07.2021

12:11 >> 12:19

0

Nekadašnja zvezda reprezentacije Engleske i Mančester junajteda ponovo napravio skandal

Poznati fudbaler ponovo prevario suprugu?! Završio u hotelskoj sobi sa tri devojke (FOTO)
Copyright Vejn Runi/Profimedia

Bivši as Mančester junajteda Vejn Runi nalazi se u središtu velikog skandala, jer su u javnosti procurele privatne fotografije za koje je on policiji rekao da su određenim ljudima poslužile kao sredstvo za ucenu.

Na slikama koje su uznemirile menadžera Derbi kauntija vide se detalji iz jednog provoda sa nepoznatim devojkama. Na njima se može primetiti da uživa u noćnom klubu i da nakon toga završava sa devojkama u nekom apartmanu.

Pratilje su ugrabile priliku da se fotografišu sa poznatim asom dok on spava na stolici, savladan količinom alkohola koju je ispio te noći.

Očigledno da su fotke kasnije završile u rukama onih koji su ih videli kao način za laku zaradu, ali su posle ucene umesto novca dobili od Runija prijavu u policiji.

Runi je poznat po svojim izletima iz mirnog porodičnog okruženje. Tako je 2019.  godine poslednji put optužen za bračnu prevaru sa jednom prostitutkom, posle čega je njegova supruga Kolin izjavila da on ne razmišlja mozgom …

Takođe, popularna voditeljka Helen Vud izdala je biografiju u kojoj je opisala svoje orgije sa fudbalerom, koji je u to vreme već bio oženjen sa Kolin i imali su decu, ali tada, kao i sada, Kolin nije želela da se oglasi povodom suprugovih “izleta”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike