"Refleksno sam odbranila svoje lice": Glumici iz "Igre sudbine" u detinjstvu amputirana ruka

15.04.2024

15:29

0

Nina Rukavina je uspela da prevaziđe sve prepreke

"Refleksno sam odbranila svoje lice": Glumici iz "Igre sudbine" u detinjstvu amputirana ruka
Copyright Instagram printscreen/ rukavinanina

Nina Pročić Rukavina, mlada glumica koja se proslavila ulogama u serijama "Igra sudbine" i "Nemanjići", svojevremeno je otkrila kako joj je u detinjstvu amputirana ruku.

Reč je o nesrećnom događaju, posle koga je usledila komplikovana operacija, ali je Nina uspela da se oporavi.

- Zapalio se peškir, pošto sam se inhalirala. Peškir je bio iznad mene, kad se zapalio ja sam refleksno odbranila svoje lice i skinula taj peškir sa lica, i tad je moja ruka nastradala. Morala je da usledi amputacija i to je cela priča oko nesreće - ispričala je Nina svojevremeno za emisiju “Dobro u ljudima”.

 

 

Ovaj događaj je nije sputavao u tome da bude uspešna u svemu, te ističe da je posle nezgode morala da bude dovoljno mentalno jaka da prevaziđe sve prepreke.

- Ja sve mogu, prva sam se popela na razboj, radila kompletnu gimnastiku, igrala odbojku, igrala sam folklor, bila sam solistkinja. Nema za mene prepreka, jedina prepreka mi je da isečem meso u tanjiru, ali sve ostalo mogu, tako da ja to ne smatram invaliditetom. Ja sam sama sebi najveća podrška. Jako je lepo imati podršku okoline, ali ja moram imati podršku same sebe da bih stigla tamo gde hoću - istakla je Nina jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike