Zorica Brunclik objavom rastužila obožavaoce: U nadi da će sve ružno biti prošlost...

17.12.2020

12:59 >> 12:19

0

Pevačica je imala potrebu da se obrati fanovima

Zorica Brunclik objavom rastužila obožavaoce: U nadi da će sve ružno biti prošlost...
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Zorica Brunclik htela je ove godine da proslavi 45 godina karijere koncertom u Centru „Sava”, ali zbog pandemije koronavirusa nije uspela u tome. Kako je portal 24sedam prvi pisao, njen koncert, zakazan za 29. septembar, pomeren je treći put zbog zabrane okupljanja velikog broja ljudi.

Pročitajte još

Sada se tim povodom oglasila i pevačica, koja je na Instagramu u okviru storija i kroz objavu saopštila obožavaocima da još nije poznat novi datum koncerta i zamolila ih da se čuvaju.

– Dragi moji, zbog ljubavi prema muzici niko i nikada ne sme biti ugrožen, a pošto pošast pandemije i dalje kosi, na planirano druženje u Centru „Sava” sačekaćemo do nekih boljih dana. U nadi da će do proleća sve ružno što nam se dešava biti prošlost, moja želja i molitve su da vas sve vidim nasmejane i raspevane do 21. aprila sledeće godine, ali ovog puta ćemo, da ne čuje zlo, sačekati sa zakazivanjem zvaničnog datuma. A onda ćemo, godinu dana kasnije od planiranog, svi zajedno pesmom proslaviti život. Da bi naša nada postala stvarnost, moramo se svi ponašati odgovorno i sačuvati zdravlje sebe i drugih. Zato se pazite, molim vas. Ljubi vas sve vaša Zorica – napisala je pevačica.

Obožavaoci su u komentarima pisali da im je žao što je koncert još jednom pomeren, kao i da jedva čekaju da pevaju zajedno sa njom.

Podsetimo, Zoričin jubilarni koncert prvo je bio zakazan za 21. april, pa je pomeren za 28. oktobar, a zatim je zakazan za 29. decembar. Ulaznice koje su kupljene za ove datume važiće i za četvrti termin.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike