Goran Vesić otkrio sve o odnosu sa Jelenom Karleušom: Ministar ispričao i zašto je pevačica odbila honorar za koncert u Beogradu

11.04.2024

22:50

0

Priznao je zbog čega joj se divi

Goran Vesić otkrio sve o odnosu sa Jelenom Karleušom: Ministar ispričao i zašto je pevačica odbila honorar za koncert u Beogradu
Goran Vesić i Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ministar Goran Vesić i Jelena Karleuša već nekoliko godina su dobri prijatelji, a sada je on otkrio šta zaista o njoj misli i zbog čega joj se divi.

Kako je ispričao, smatra da je hrabra žena koja je sve postigla sama. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Goran Vesić i Jelena Karleuša

- Ona je dugo moja drugarica i volim je zato što je veliki borac. Sve sam sam postigao u životu i volim ljude koji su borci. Jelena je svojim radom sve sama postigla, mnogo ulaže u sebe. Kad pogledate njen koncert vi ne morate da znate ni jednu njenu pesmu, a da uživate u tome što ona napravi. Ona je hrabra žena i spremna je da kaže šta misli, žao mi je što ne vodi jednu političku emisiju ili neku emisiju koja bi se bavila društvenim temama, jer ona bi to fantastično radila - istakao je Goran Vesić, a tom prilikom je otkrio da je bio producent Jeleninog novogodišnjeg nastupa u Beogradu.

Ministar je otkrio i da je Jelenu prvi put pozvao baš zbog koncerta, te otkrio da ona za nastup za doček u Beogradu nije uzela honorar.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goran Vesić i Jelena Karleuša

- Ona je meni rekla da je nikad niko nije pozvao da peva u Beogradu i imala je samo jedan uslov, da ta produkcija bude kako treba, a ona je rekla da joj honorar nije potreban i da joj je čast da peva u svom gradu. Ja sam ponosan na to što smo uradili - ispričao je ministar u emisiji "Exkluziv night".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike