Emina Jahović porodičnu kuću u Novom Pazaru izdala, a onda sazidala novu velelepnu vilu: Pevačica uživa u luksuzu (FOTO)

10.04.2024

11:19

0

Pevačica retko svraća u rodni grad

Emina Jahović porodičnu kuću u Novom Pazaru izdala, a onda sazidala novu velelepnu vilu: Pevačica uživa u luksuzu (FOTO)
Copyright Emina Jahović ATAimages/Antonio Ahel

Emina Jahović odavno je napustila rodni dom u Novom Pazaru, a s vremeno je sve manje članova njene porodice ostalo tamo. Pevačica je čak i majku preselila u Beograd, a sada dobar deo godine provodi i kod nje u Istanbulu.

Tako je porodična kuća u Novom Pazaru ostala prazna gotovo tokom cele godine, pa su Emina i njen brat Mirsad odlučili da je izdaju turskom konzulatu.

- Istina je, iznajmili smo kuću u Novom Pazaru turskom konzulatu, jer je 11 meseci godišnje prazna, a velika je - istakla je Jahovićeva tada za domaće medije i dodala:

Printscreen/YouTube, Paparaco lov
Stara kuća Emine Jahović

- Mirsad i ja retko kad idemo u Pazar, a majka nam je skoro uvek u Beogradu, kod sestre, ili je kod nas u Istanbulu - kazala je Emina tada.

Kako prenose domaći mediji, porodica Jahović izdala je ovaj dom za oko 2.000 evra mesečno.

S druge strane, ona je za sebe i sinove, Jamana i Javuza, koje je dobila sa Mustafom Sandalom, sazidala velelepnu vilu, koju je slikala ekipa Paparaco lova.

Printscreen/YouTube, Paparaco lov
Nova kuća Emine Jahović

Ona je jednom prilikom otkrila kako izgleda njen život samohrane majke sa dva dečaka.

- Oni su dečaci i bitno im je da je sve praktično, tako da se mnogo ne mešaju kada je uređenje u pitanju. Jedini problem nam je njihovo igranje loptom kojom su mnogo puta slomili neke meni jako važne detalje koje više ne mogu da pronađem, a koje sam donosila iz različitih delova sveta. Inače od malena sam ih učila da poštuju prostor u kome žive, što oni lepo praktikuju. Počele su da mi smetaju suvišne stvari, pa sam puno toga poklonila. Što manje to bolje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike