Zvezda serije "Igre prestola" svoje pravo ime saznao sa 11 godina: Bio sam u šoku!

10.04.2024

07:45

0

Ni on ne želi da otkriva imena svojih naslednika

Zvezda serije "Igre prestola" svoje pravo ime saznao sa 11 godina: Bio sam u šoku!
Kit Harington - Copyright Profimedia

Kit Harington, zvezda "Igre prestola" proslavio se u pomenutoj seriji i stekao milione fanova širom planete. Međutim, samo najvatreniji obožavaoci znaju da Kit nije pravo ime glumca

Naime, ni on to nije znao do svoje 11 godine, ali kada je popunjavao jedan obrazac u školi slučajno je saznao kako se zapravo zove.

- Napisao sam Kit Harington jer su me tako roditelji zvali od prvog dana, a onda mi je jedan tip prišao i rekao: "Ne, zoveš se Kristofer." Bio sam u šoku - rekao je, pa dodao:

Profimedia
Kit Harington

- Nisam imao pojma! Pretpostavljam da su mislili da želim da budem Kit, ali Kristofer je bila neka tradicija. Ime mog brata je Džek, no njegovo pravo ime je Džon. Kit je zapravo skraćenica od Kristofer, ali se ne koristi baš često. Moje srednje ime je Kejstbi - dodao je popularni glumac.

Podsetimo, glumac i njegova supruga Rouz Lesli su pre skoro godinu dana dobili drugo dete, a osim toga što je poznato da su posle sina dobili ćerku, ne zna se ništa više. Glumački par ne želi da otkriva detalje iz njihovog doma, pa čak ni imena naslednika.

Inače, glumci su se upoznali na snimanju serije "Igre prestola", gde su takođe tumačili ljubavni par.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike