(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Zvezda "Igre prestola" objavio fotografije svoje mrtvorođene bebe: Prelepa je, sa plavim trepavicama i osmehom

10.11.2023

16:08

0

Istakli su da ne mogu da opišu tugu koju osećaju, ali i sreću jer su mogli da je drže u rukama

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Zvezda "Igre prestola" objavio fotografije svoje mrtvorođene bebe: Prelepa je, sa plavim trepavicama i osmehom
Tor Bjernson - Copyright Profimedia

Glumac Tor Bjernson, poznat po ulozi "Planine" u seriji "Igra prestola", objavio je razarajuće vesti za njegovu porodicu. 

Njegova supruga Kelsi i on čekali su bebu, koja je nažalost preminula u 21. nedelji. 

- Sa velikom tugom objavljujemo rođenje naše ćerke Grejs Morgan, rođene 8. novembra u 21. nedelji. Nakon što smo primetili da su se smanjili njeni pokreti, saznali smo da je njeno srce prestalo da kuca. Reči ne mogu da opišu bol koju osećamo zbog gubitka, ali i sreće da smo mogli da provedemo vreme sa našom ćerkom - napisao je glumac i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelsey Henson (@kelc33)

- Ona je prelepa, sa plavim trepavicama i obrvama i malim osmehom za mamu i tatu. Ljubav koju osećamo za nju je prevelika. Tuga koju osećamo biće uvek sa nama, kao i ta ljubav. Sve što smo želeli za nju nam je oduzeto, ali znamo da ćemo biti ponovo zajedno. Njen duh će živeti kroz nas. Tražimo od vas da poštujete našu privatnost dok se borimo sa ovim gubitkom. Hvala vam na nežnim rečima.

Osim trogodišnjeg sina Stormura, Bjernson je i otac ćerke po imenu Tereza Líf, koju je dobio s bivšom devojkom Telmom Bjork Stajman. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelsey Henson (@kelc33)

Glumac i njegova sadašnja supruga venčali su se u 2018. na Islandu. Posle venčanja, on je objavio fotografiju sa novom partnerkom, te napisao: "S velikim zadovoljstvom sada Kelsi Morgan Henson mogu zvati svojom suprugom!"

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike