Nikola Rokvić odbio veliki hit Džeja Ramadanovskog: Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno!

09.04.2024

10:57

0

Pevač se osvrnuo na početak svoje karijere

Nikola Rokvić odbio veliki hit Džeja Ramadanovskog: Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno!
Nikola Rokvić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nikola Rokvić se pojavio na muzičkoj sceni početkom dvehiljaditih kada je izdao nekoliko albuma za "Grand" produkciju. Kako je rekao, veliku zahvalnost duguje Saši Popoviću koji je osmislio njegov početni koncept.

- Prvi album sam objavio 2006. za „Grand“, ali sam pre toga gostovao sa svojim ocem. Saša Popović je odličan producent i veliki čovek koji je osmislio sve i njemu čestitam - rekao je Nikola, pa dodao:

- Za mene je najbitnije da radim sa dobrim ljudima, koji imaju dobre namere i koji na posao ne gledaju iz nekih materijalnih pobuda, već i uživaju u tome. Ja se time vodim i hvala Bogu da tako mogu da radim.

ATAImages/Antonio Ahel
Nikola Rokvić

Rokvić je sa pesmom "Med i slatko grožđe" izašao iz dotadašnjih okvira, a iako su njegovi najbliži bili skeptični, ispostavilo se da je ova pesma pravi izbor.

- Drago mi je, to je pesma sa Grandovog festivala. Kada sam je čuo kod Baše koji je radio i muziku i tekst, doneo sam demo snimak kući i moj tata kad je čuo prvo je pitao šta je to, da li je moguće da ću to da pevam i rekao da ne valja ništa. Ja sam ipak odllučio da je snimim jer kada nešto odlučim, idem glavom kroz zid i na moju radost i na Marinkovu posle radost pesma je lepo prošla. Zanimljivo je da je on otvarao svoje nastupe sa pesmom „Med i slatko grožđe“ - ispričao je Rokvić za Grand.

ATAImages/ A.A.
Nikola Rokvić

Međutim, ispostavilo se da i on ume da pogreši, te neke hitove nije prepoznao, poput pesme "Imati, pa nemati", koju je kasnije otpevao pokojni Džej Ramadanovski.

- Nisam očekivao, to se nikad ne zna. Nekad tipuješ na jednu pesmu, a prođe neka druga. To je kao što je Marinko hteo da izbaci pesmu sa albuma „Ti za ljubav nisi rođena“ dok moja majka nije rekla da je ta numera najbolja i da je ostavi i samo je ta na kraju prošla sa tog albuma. Nuđena mi je i pesma „Imati pa nemati“ od Džeja, ali je nisam prepoznao. Ipak, mislim da se to Džeju više verovalo i da je baš za njega. Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno - istakao je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike