Bila je u "Velikom bratu", a Igor Kojić je ostavio zbog skandala: Naša voditeljka se udala i nestala sa scene

09.04.2024

09:10

0

Dečko iz rijalitija joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći

Bila je u "Velikom bratu", a Igor Kojić je ostavio zbog skandala: Naša voditeljka se udala i nestala sa scene
Copyright Printscreen/YouTube/TheBLOKOVI

Svi dobro pamtimo serijale "Velikog brata" kada su kuću delile javne i nepoznate osobe, a već tada su pojedinci počeli da ulaze iz sezone u sezonu.

Sa svega 19 godina, prvi put je u kuću "Velikog brata" ušla Jelena Žeželj, da bi se potom ponovo vratila dve godine kasnije. Ona se publici predstavila kao studentkinja i promoterka, a tokom učešća pojavile su se varnice između nje i Stevana Zečevića Zeke, koji je kasnije sa još četiri takmičara poginuo u saobraćajnoj nesreći.

- Zaslužujem da učestvujem u “Velikom Bratu” baš zbog sebe same, zbog mojih osobina, zbog toga što sam lepa, pametna, zgodna, obrazovana osoba, i što je najbitnije normalna uz poneku manu koja me čini drugačijom od drugih - predstavila se ona po ulasku u kuću.

Printscreen/YouTube/TheBLOKOVI
Jelena Žeželj

Tokom učešća ona je više puta isticala da nije imala odnose sa muškarcima, a po izlasku započela je vezu sa Igorom Kojićem. Međutim, veza nije dugo opstala, jer ju je Kebin sin ostavio kada su u javnost isplivale eksplicitne fotografije, za koje se govorilo da je na njima navodno Jelena.

- Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav - rekla je svojevremeno Jelena i dodala:

- Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo.

ATAImages/ A.A.
Igor Kojić

Posle učešća u rijalitijima, Jelena se zaposlila kao voditeljka i time se bavila nekoliko godina. Međutim, svega godinu dana kasnije upoznala je svog supruga Nemanju Seležana i udala se.

- Ponosna sam na svoju biografiju. Smatram da je svaki korak koji sam prešla podjednako zaslužan za to što sam danas tu gde jesam. Upornost, rad i obrazovanje su ključni faktori mog uspeha. Nikada me nije bilo sramota da pitam kada nešto ne znam, odlazila sam redovno na časove dikcije, učila od pravih profesionalaca i rezultati nisu mogli da izostanu - govorila je ona.

Zbog njegovih profesionalnih obaveza, odselili su se u Ameriku, gde je ona i rodila dva sina, te danas živi porodičnim i veoma raskošnim životom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike