Bred Pit ponovo ne može da viđa decu: Zajedničko starateljstvo ukinuto!

28.07.2021

17:31 >> 17:35

0

Autor: Marija Mitić

Nekadašnji par već godinama vodi sudski spor jer ne može da se dogovori oko starateljstva nad decom, a sada je došlo do novih promena

Bred Pit ponovo ne može da viđa decu: Zajedničko starateljstvo ukinuto!
Copyright Anđelina Džoli i Bred Pit Sarajevo Film Festival - Profimedia

Nekadašnji par, Bred Pit i Anđelina Džoli već godinama vodi sudski spor jer ne može da se dogovori oko starateljstva nad decom, a sada je došlo do novih promena.

Naime, u maju ove godine sud je odredio zajedničko starateljstvo, međutim, na zahtev glumice sada je ta presuda ukinuta, te Bred ponovo neće moći da viđa decu.

Pročitajte još:

Čim im je dodeljeno zajedničko starateljstvo, Džolijeva je uložila žalbu odnosno zatražila smenu sudije. Ona je tvrdila da je njegova odluka nepravedna i navela da je odbio da sasluša maloletnu decu i njihove želje u vezi sa starateljstvom. Nakon ovoga sudija je smenjen odlukom tročlane komisije, jer je, kako se navodi “kršio svoje etičke obaveze”.

Foto: Printscreen Youtube

Navodno, sudija Džon Oderkirk je prekršio svoje dužnosti kao privremeni sudija i nije otkrio da je poslovno povezan s Pitovim advokatima, što je moglo da utiče na njegovu odluku.

– Činjenice se nisu promenile. Postoji puno dokaza koji pokazuju kako je ovo najbolje za decu. Nastavićemo da radimo ono što je u skladu s time – rekao je Pitov potparol.

Podsetimo, ovaj slavni par podneo je zahtev za razvod braka 2016. godine, čime su bili razočarani fanovi širom sveta. Takođe, od nedavno je u žiži javnosti njihov usvojeni sin Medoks, za koga se smatra zapravo ukraden svojoj biloškoj porodici 2000. godine, što će se tek utvrditi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike