Ispovest Mine Suvari: Drogirala sam se da bih zaboravila da me je silovao prijatelj starijeg brata!

29.07.2021

08:15 >> 10:04

0

Metamfetamin je za nju predstavljao rešenje svih problema. Tek kasnije, shvatila je koliko je to bio pogrešan izbor

Ispovest Mine Suvari: Drogirala sam se da bih zaboravila da me je silovao prijatelj starijeg brata!
Mina Suvari Profimedia

Glumica Mina Suvari nedavno je otvorila dušu o zlostavljanju koje je doživela u mladosti, a onda i o tome kako je završila u kandžama droge, s namerom da reši probleme koji su je mučili. Metamfetamin je, kaže, prvi put probala kao tinejdžerka, na jednom odmoru, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Sve što je ona želela, inače, bilo je da preživi činjenicu da ju je silovao drug starijeg brata. S time se izuzetno loše nosila, a kako i ne bi… Bila je tek šesti razred.

Pročitajte još:

– Kad su se moji rastali, mnogo sam izlazila. S vremenom sve više i više. Išli smo na rejvove i tamo bih radila svakakve stvari. A od droge nema šta nisam probala – počela je ona svoju ispovest za „People”.

Zatim je momka s kojim je tada bila u vezi nazvala samo Tajler, i nije krila da ju je maltretirao, kako fizički, tako i psihički.

– Njemu trava i tako neke stvari nisu smetali, ali met nije voleo – rekla je danas poznata glumica, koja je dečku „dala” tri godine svog života, koji joj je u 17. visio o koncu.

– Posao me je izvukao iz pakla. Što sam više radila, manje sam imala vremena za druge stvari, pa sam tako jednu zavisnost faktički zamenila drugom, samo zdravom – objasnila je zvezda „Američke pite” iz 1999.

Kada je raskinula s Tajlerom, prestala je i da se drogira. Odlazila je kod terapeuta na duge razgovore, a prijatelji su joj bili velika podrška.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi