Slavko Banjac otkrio šta ga je navelo da se vrati muzici: Srce mi je tada zaigralo! (VIDEO)

29.03.2024

12:50

0

Veruje da će ova nova pesma brzo da se pridruži listi njegovih hitova

Slavko Banjac otkrio šta ga je navelo da se vrati muzici: Srce mi je tada zaigralo! (VIDEO)
Slavko Banjac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slavko Banjac, iako je tokom čitave jedne decenije bio među najvećim zvezdama s domaće scene, u izvesnom trenutku rešio je da se povuče i to u potpunosti. Nedavno, pak, izašao je iz ilegale, pa nastavio putem nekadašnje slave.

Jedan od koraka koje je načinio svakako je i pesma „Bolujem", koju je snimio u produkciji Aleksandra Sofronijevića.

- Otkad sam upoznao Vuka Matića, prepoznao sam veliki talenat i zajedničku crtu koja nas povezuje u muzici. Kada mi je odsvirao prve akorde pesme „Bolujem", srce mi je zaigralo i znao sam da je ova pesma baš za mene. Taj njen ritam poziva na igru i budi emocije - počeo je za medije Banjac, pa dodao:

„Bolujem", Foto: Nikola Krstović i Branislav Jovanović
 

- Iako se pesma zove „Bolujem", ja želim da pesma leči i da u njoj uživa moja publika koja i dan-danas zna reči mojih pesama koje su stare nekoliko decenija. Smatram da je pesma odlična i za živu svirku. Uvek sam negovao svoj stil u muzici i verovao u svoje pesme. Zato verujem da će i pesma „Bolujem" biti još jedan u nizu mojih hitova.

I autor, sa druge strane, o saradnji je pričao samo u superlativu.

- Slavkovu muziku poznajem decenijama i s velikom odgovornošću sam prihvatio rad na ovoj pesmi. Slavko je pevač koji je siguran u sebe i u svoje izbore, ima fantastičnu energiju i veoma poseban, prepoznatljiv glas. Ima sposobnost da svakoj pesmi ulije život, pogotovo kada ga pesma dotakne. Uživali smo stvarajući ovu pesmu i verujem da će i publika to prepoznati - kazao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike