Kakve su to sad priče? Majka Darka Lazića otvoreno o Marini, Barbari i oštrim optužbama na račun sina

29.07.2021

10:04 >> 10:05

0

Izvesna rasprava, kao i brojne provokacije je uopšte ne zanimaju. Ona naglašava da je pevač dobar, posvećen otac i da malom Alekseju pored njega ništa ne f

Kakve su to sad priče? Majka Darka Lazića otvoreno o Marini, Barbari i oštrim optužbama na račun sina
Copyright Branka Lazić ATAImages/Antonio Ahel

Već neko vreme u javnosti kruže priče kako Darko Lazić ne viđa naslednika, kao i da ne daje novac za njega, oko čega se bio dogovorio s Marinom Gagić, pa ona navodno najavila tužbu. Pošto su, preko svega, još i buknule priče o ratu bivše verenice i Barbare Bobak, s kojom pevač, čini se, provodi sve više vremena, njegova majka Branka nije mogla a da ne ustane za sina u razgovoru za „Kurir” i istakne da je pevač i te kako posvećen Alekseju i da detetu nema šta da fali uz oca.

Pročitajte još:

– Ne bih ja da komentarišem Marinin i Barbarin odnos. Svaku Darkovu odluku poštujem, ali ja tu devojku ne poznajem pa nemam ni mišljenje o njoj. Sin me još uvek nije upoznao sa njom. Ne bih da komentarišem ni Darkov i Marinin odnos, oni su se razišli, to je njihova stvar. Znam da je on Alekseju dobar otac… Videli ste da je Marina dovela dete i da su normalno pričali. Darko je njoj davao novac do sada, to sigurno znam, nije joj uplaćivao na račun nego joj uvek sve davao na ruke. Ne znam, iskreno kakve su to sada priče i o čemu se radi, to su njihovi odnosi, ali ono što znam je da je on zaista dobar i odgovoran otac prema sinu – ispričala je ona, pošto su među ženama bile pale i oštre pretnje.

Podsećanja radi, Marina je navodno pozvala pevačicu i naglasila joj da „ne uzime njenog sina u usta i da će sa Darkom moći da spava još neko vreme, dok je ne zameni sa drugom, novom devojkom.” Lazić se povodom te rasprave nije oglašavao, kao i Bobakova, dok je Gagićeva istakla da je više zaista ništa ne zanima, osim sina, kom je maksimalno posvećena.

Marina Gagić i Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel

– Oboje su mi podjednako nebitni. Ne mislim o njima. Meni je za razliku od nekih dete najbitnije, tako će i ostati. Pozdrav! – poručila je za pomenute medije bivša verenica, koja je Barbari dodelila „titulu šatro devojke”, a s druge strane naglasila da mnoge stvari o kojima se priča uopšte i nisu istinite.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike